Pochibujem ze tu hru niekto pozná ale Homeworld1 bol najlepšia hra roku 1999 a HW2 bol vydaný v 2003 ak niekto nahodou pozná tak nech napiše ako sa hralo, pocity, dojem,....
Akurát pred nedávnom som si dal takú hraciu šnúru Homeworld, Homeworld: Cataclysm a Homeworld 2. Každú z nich hral minimálne 4x, a vždy by som si ich zahral ešte raz. Homeworld 1 má podľa najlepší príbeh a najlepšiu atmosféru.No ani cataclysm a dvojka nie sú na zahodenie. Háwéčko proste milujem. Pre mňa osobne je to spolu s falloutom jedna s najobľúbenejších hier.
poznám, hrával som to u kamaráta, a nemohol som sa od toho odtrhnúť... občas som popri sledovaní diania na obrazovke zabúdal, že doň môžem aj zasahovať (a kvôli tomu prehrával)... a nedávno (ehm... minulé vianoce) sa mi splnil sen - dostal som HW2 od sestry... ale asi tak pol roka som ho nemohol hrať, lebo môj comp bol v hroznom stave...
geniálna vec, aj HW2, síce oproti jednotke nepriniesol nič nové, ale zároveň to znamená aj to, že sa to úžasne hrá a úžasne sa na to pozerá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
geniálna vec, aj HW2, síce oproti jednotke nepriniesol nič nové, ale zároveň to znamená aj to, že sa to úžasne hrá a úžasne sa na to pozerá...
odporucam hladat na:
isohunt.com
alebo
thepiratebay.org