Ahojte! Chcela by som sa spýtať či niekto hladá, alebo nevie o niekom kto hladá spolubyvajucu na privát v BB. Alebo respektívne ako si nájsť privát (okrem skupín na fb). Nastupujem do prvého ročníka na UMB, takže najlepšia by bola spoločnosť študentov
Ja keď som hľadala minuly mesiac, tak som si za hodinu dohodla prehliadky asi v 5 pre mňa dokonalých bytoch. Verim ze to dokážeš. Je to asi to najľahšie co sa da. Pokukaj normalne na googli, tam toho nájdeš milion. A dosť veľa pre študentov. A hlavne aj na tych fb stránkach tiež
@lenuska175 ak by si chcela, tak viem o jednom kúsok dole od prioru. Tam bývajú v podstate iba študenti. ide len o to, že v jednom byte je okolo 6 ľudí. Ale väčšinou fajn čo viem. A to tam sa dá poskladat, ak by nevadilo bývať s cudzimi. Alebo ešte na hornej, ale aj to je pre 4. A ceny sú okolo 70E. len asi predpokladam hľadáš nieco kde bude menej ludi. Ale ak by aj to pomohlo, daj vediet. Tel. Čísla mam
Tak my sme potom mali šťastie, sme to asi začiatkom mája riešili, tak to ešte bolo z coho vyberať. Ale držím palec teda!
@jazzanova viac ľudí v podstate ani nevadí, no aby to zato nejako vyzeralo tam. Fakt ste museli mať šťastie, ale tak ked sa to rieši v čas tak určite nie je ani problem. A dakujem hádam sa pošťastí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tak my sme potom mali šťastie, sme to asi začiatkom mája riešili, tak to ešte bolo z coho vyberať. Ale držím palec teda!