Moja mama sa zaregistrovala na nejaku divnu stranku a vola sa to ze "hi5" a teraz nevie co s tym
viete mi prosim poradit ze ci sa da s tym nieco robit nejak sa odhlasit, zrusit konto??
alebo je to nebezpecne??
a na co? vsak nech tam nechodi. nech si zmeni e-mail. a je to. vsak ak tam nechce chodit tak nemusi. a nech si zrusi svoj profil ak tam je. to hi5 nepoznam a ani nejdem badat co to je.
no lenze to ma sluzobny mail teda akoze tam jej pisu ludia co sa chcu zamestnat a ona ho nemôze zrusit ale ja som citala ze vraj potom chodia na mail rozne spamy...a pozvanky k priatelstvu atd ved ona ani nebola v tom svojom profile. a ani si neuviedla heslo tak sa jej tam teraz môze hocikto nalogovat...
@3 a aj ked chodia na e-mail rozne spamy tak co? nebude ich citat. da si automaticky cistiti spamy a ani to nebdue citat jednoduche nie? Ked nechce nech tam nechodi ani tie e-maili nemusi otvarat.
1. Na hi5 ma konto, tak nech sa pozrie v nastaveniach konta, ci sa da 1. zrusit, ak nie, ci sa da nastavit to, aby na mial nechodili ziadne spravy, alebo minimalne ukryt mail pre inych uzivtalov.
2. Ak nic z vyssie uvedenho nie je mozne. Moze si este nastavit na svojom maily ( ak pouziva mailovy klient - outlook, thunderbird, lotus ) tzv. spam filter. Tam nastavi priamo adresu a vsetky maily z tej adresy sa budu automaticky mazat.
nech sa prihlasi a hore vpravo klikne na account, potom bude vpravo dole moznost cancel account.. takze tak.. kvoli tebe som sa tam zaregistroval, aby som to zistil
tak vsetkym odpoviem len tak ze ja neviem preco to spravila...a vobec jej nerozumiem...vraj bol ten mail v angline a ona nerozumela tak klikala..ale hlavne ze mne bude davat prednasky ako mam pracovat s PC aby som nejaky virus neschytala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ta stranka nevyzera nebezpecne...nech tam uz proste nehcodi
2. Ak nic z vyssie uvedenho nie je mozne. Moze si este nastavit na svojom maily ( ak pouziva mailovy klient - outlook, thunderbird, lotus ) tzv. spam filter. Tam nastavi priamo adresu a vsetky maily z tej adresy sa budu automaticky mazat.
Snad ti to pomoze
co uz...