Čo si vybrať ? Regionálna geografia, rozvoj regiónov a európska integrácia alebo geografia v štátnej správe a samospráve ? Aké sú plusy a mínusy a celkovo aké je štúdium ?
no, toto som riešila minulý rok, nakoniec som si vybrala regionálny rozvoj a európsku integráciu. isto sa budeš pýtať čo potom s tým, keď to skončíš. no hold, na to budeš musieť asi prísť sama... ale nie, nechcem ťa strašiť, uplatniť by sa malo dať či vo verejnom sektore alebo v súkromných firmách. existujú ľudia čo tento odbor skončili a sú spokojní
plus... tie predmety sú na začiatku spravené tak dosť akčne, takže sa nezľakni, hocijaký odbor si vyberieš. no nie je to nezvládnuteľné. no myslím že veľmi podstatnú časť rozhodnutia zver tomu, či ťa geo ozaj baví. ak to berieš tak, že je to ľahké, tak kašli na to, veľa takých spolužiakov buď už skončilo alebo končí teraz, po prvom semestri. sú nejaké predmety, ktoré mám s tými zo samosprávy spoločné, ekonómia, štatistika, historická geografia a tak...no takto je to len teraz na začiatku. a hlavne oni majú aj matiku tuším a to by už pre mňa nebolo, takže som rada tomu, čo som si vybrala.
ale ak máš nejaké otázky, kľudne sa pýtaj, ja ti rada odpoviem čo sa týka toho môjho odboru.
tak to je super že je tam uplatnenie myslím si že ma baví, mala som prihlášku do KE minulý rok aj ma prijali ale pre vzdialenosť som tam nešla a rozhodla som sa ísť na inú vysokú školu ktorá ma teda vôbec nebaví... no hej matika by nebala ani pre mňa si myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
plus... tie predmety sú na začiatku spravené tak dosť akčne, takže sa nezľakni, hocijaký odbor si vyberieš. no nie je to nezvládnuteľné. no myslím že veľmi podstatnú časť rozhodnutia zver tomu, či ťa geo ozaj baví. ak to berieš tak, že je to ľahké, tak kašli na to, veľa takých spolužiakov buď už skončilo alebo končí teraz, po prvom semestri. sú nejaké predmety, ktoré mám s tými zo samosprávy spoločné, ekonómia, štatistika, historická geografia a tak...no takto je to len teraz na začiatku. a hlavne oni majú aj matiku tuším a to by už pre mňa nebolo, takže som rada tomu, čo som si vybrala.
ale ak máš nejaké otázky, kľudne sa pýtaj, ja ti rada odpoviem čo sa týka toho môjho odboru.