Existujú vôbec ľudia, ktorí majú strach z fyzického kontaktu ( a to aj takého nevinného ako je objatie, či bozk na čelo), alebo ten problém mám iba ja? Mal niekto z vás podobné trable? Ako ste to riešili?
aj keď viem, že by mi dotyčný neublížil. Potom sa cítim tak ponížene, že mi je až zle. Mám chuť revať a rozbíjať všetko v okruhu jedného metra. A viete, dosť to vadí vo vzťahu...
@kukukura a nemoze to byt nasledok nejakej tej onej, ako sa to povie... no nejakej situacie ktora ti vyvolala šok a teraz ked ta ide niekto obat tak sa ti akoby vrati ta situacia -samozrejme nevedome. a ty pocitujes tu zmesku pocitov?
ale jednoznacne ak to chces riesit, tak chod psychologom
Niekedy, na preplnených miestach, v tlačeniciach, v dopravnej špičke v MHD, v úzkej uličke v obchode...keď sa náhodou o niekoho obtriem, pochytí ma to...odpor, možno hnev, pocit, že v tom momente vyskočím z kože...najradšej by som jačala, že chcem SVOJ životný priestor a s nikým sa v jednej miestnosti tiesniť nebudem.
Alebo, keď sa necítim dobre a niekto ma "utešuje" objatím...fuj.
Neviem, sociálna fóbia?Okrem uvedených situácií považujem fyzický kontakt za celkom príjemný..
A mimochodom, keby sa o to niekto pokúsil, tak skončí s vyskakovacím nožíkom, ktorý síce zatiaľ stále nemám, ale raz si ho zoženiem, v spánku. Akože v tej časti jeho/jej hnusnej gebule.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
niekto ťa ide objať- čo pri tom presne pociťuješ? úzkosť, strach, odpor???
ale jednoznacne ak to chces riesit, tak chod psychologom
Mám s tým problém vo vzťahoch! .... teda akože v jednom vzťahu, nie vo viacerých naraz...
predtým sa mi to nestávalo, z toho dvôvodu, že som vďaka tomu nikoho nemala. resp. som s nikým nemohla byť.
Alebo, keď sa necítim dobre a niekto ma "utešuje" objatím...fuj.
Neviem, sociálna fóbia?Okrem uvedených situácií považujem fyzický kontakt za celkom príjemný..