mno všetci tam s tým idú, že ich to baví ale ja nestraším ... to nevadí, ja som tiež nepoznala, to si rýchlo zvykneš, len to že ty budeš mať fakultu dosť od riťky, ale pohodka, prechádzky sú zdravé ... mno a čo ja viem, ako prváčka máš intrák istý, takže to by som využila a potom už uvidíš, či ti to sadne v druháku
mno pri FPV áno, ale tvoja katedra je tak ďalej od tejto samotnej fakulty, ale budeš to máť bližšie z Nitry ako keby si mala iný intrák, mno ale oni ťa môžu šupnúť aj inam, ale tak to hádam nie ... mno ja som na FF, učiteľský smer, intrák mám Zobor a štvrtáčka budem
mno môžu ti dať, všetko závisí od náhody, vôbec neviem ako tam oni tie intráky rozdeľujú v prváku ... ale zvládneš, rýchlo si zvykneš, je tu fajn držím prsty palce
vdaka, vdaka...trocha si ma vystrasila s tym, ze je to tazke....ale tak asi ziadna vyska nie je len tak....jednoducha ...tak len cakat teraz....asi by si mi nevedela povedat, ze kedy to budem vediet..ohlaodm toho intraku?...hadam nie az pri zapise
mno nájdu sa aj na UKFke odbory, čo to majú v pohodičke ... myslím si, že by ti malo prísť, kde presne si ubytovaná, už si to nejako nepamätám ale asi áno, aby si potom vedela, kde sa máš ísť ubytovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov