No mne to vyslo uplne skvele, matikar som bol vzdy na gympli 2-3 a teraz 55/100 a anglinu sice viem a mohlo byt mozno aj viac a mam 60/100 co je 115 spolu a minuly rok kamaratke stacilo 63, takze dufam, ze ma vezmu. Napise sem niekto pocet bodov, nech viem ako som obstal oproti inym?
Stvrtok mam ist na ekonomicku ale co citam fora atd. ak som tuto na 99% prijaty tak tam ani nejdem... a 27. Zilina, ktoru mam blizko ale skola horsia, neviem sa rozhodnut...
Ja tiez dufam, ze ma vezmu, pretoze som sa hlasila aj na ekonomicku, no do ekonomiky som este nepozrela ... A co sa tyka tych testov, tak kazdy mam nad 40 bodov, co je ta myslena hranica.. Matiku som dala na 44/100 a anglinu na 72/100 , co je dokopy 116
uuuf to sa mi ulavilo, normalne si ma zneistil, ked si povedal ze mas z matiky 55/100 lebo to musis byt fakt dobry a ked takych islo vela prijmacky na ekonomicku mam v piatok, ale absolutne sa tu ekonomiku uz neucim Nakoniec budeme este spoluziaci
No teraz, ked uz mas tuto iste, tak jasne, ze sa neucis, ja som ekonomiku ani nevidel, mam ist zajtra a vobec nejdem, vsak naco Pojdem si napisat do Ziliny lahke veci, kde ma vezmu, ale to len preto, ze to mam blizko a pre istotu
Najvacsi paradox je, ze som z matiky uplne ale uplne slaby a ide mi dobre len anglina...tie vysledky ma trochu sokovali, ked som videl a tie prilady z piatka a utorka, co boli by som napisal tak na 15bodov cca tieto z pondelka mi sadli paradne a naozaj z matiky som mal v tretiaku a stvrtaku trojku, zo seminara dvojku. Spoluziacky boli v utorok, oboje jednotkarki stale, jedna dala matiku na 15, druha na 30 a to su vedomostami, kdesi inde, sice je pravda, ze ja som tu matiku flakal a trosku logickeho myslenia tam asi bude zo šachu
Si prva, o ktorej viem, ze ma viac bodov ako ja a co som pocul v utorok na tej matike odchadzalo milion studentov tak po 10 minutach, co proste nevedeli nic, som si isty, ze ak sa nic nepredpokladaneho nestane, od septembra sa vidime
Ja som robila prijmacky v piatok a tie priklady mi doslova vyrazili dych. Taktiez mnoho ludi odislo po 10-15tich minutach a len malo ostavalo az dokonca... Este dneska sa robili myslim, ze posledne prijmacky, tak nevies nahodou kedy zverejnia ze kto je prijaty? Kamarat vravel, ze 22.6. by to malo byt vyvesene na dverach skoly, ale nam nic take nespominali, tak neviem..co hovorili vam?
ako ja milujem svoje šťastie... ja som mala matiku v piatok, jasné, veď prečo nie to najťažšie... ale vypalilo to celkom fajn a obišla som s 40 bodmi, čo je ale menej ako máte vy... a nejako mi ušla aj anglina nechápem... :/ neviem či k tomu prispel aj ten sloh... ale moje body sa zmestia so 100... ale tak hádam, nebolo veľa takých expertov ako vy dvaja...
Neboj, kazdy rok beru vsetkych co maju nad 40 a dokonca aj tych co maju menej ako 40, aby naplnili stavy Takze by si mala byt isto prijata .. a ked si bola robit prijmacky v piatok, ako si obstala s franinou? Ja som myslela, ze tam odpadnem pri tom aka bola tazka Teda aspon pre mna a kedze mam len 42/100 z nej, budem rada ked sa dostanem na vseobecny manazment
tak z franiny som rada, že som rada a že mam niečo cez 30 bodov... a podobne... budem šťastná už asi aj na tom manažmente... kde keď ma vezmú aj pravdepodobne pôjdem ak nevyvediem niečo lepšie v utorok v Prahe....
Fakt vravim, ze minuly rok stacilo kamaratke 15 bodov z matiky a 48 bodov z angliny a kamaratovi 10 bodov z matiky a nejak 70 z angliny... dufam, ze to vide, ale myslim, ze by nas mohli vsetkych vziat
Predám zbierku úloh „Alžbeta Foltínová a kolektív: Nákladový controlling (Prípadové štúdie)“ s vyriešenými príkladmi z predmetu Manažérske účtovníctvo, (ktoré boli podmienkou absolvovania predmetu); najnovšie vydanie (2014). Zbierka je vhodná pre študentov FM UK v Bratislave, (1. ročník bakalárskeho štúdia) a (4.ročník Mgr. štúdia: blok marketing a financie; personálny manažment a financie). Môže byť dobrou študijnou pomôckou aj pre študentov iných fakúlt ekonomického zamerania. Cena: 11€ + poštovné.
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Stvrtok mam ist na ekonomicku ale co citam fora atd. ak som tuto na 99% prijaty tak tam ani nejdem... a 27. Zilina, ktoru mam blizko ale skola horsia, neviem sa rozhodnut...
Najvacsi paradox je, ze som z matiky uplne ale uplne slaby a ide mi dobre len anglina...tie vysledky ma trochu sokovali, ked som videl a tie prilady z piatka a utorka, co boli by som napisal tak na 15bodov cca tieto z pondelka mi sadli paradne a naozaj z matiky som mal v tretiaku a stvrtaku trojku, zo seminara dvojku. Spoluziacky boli v utorok, oboje jednotkarki stale, jedna dala matiku na 15, druha na 30 a to su vedomostami, kdesi inde, sice je pravda, ze ja som tu matiku flakal a trosku logickeho myslenia tam asi bude zo šachu
Si prva, o ktorej viem, ze ma viac bodov ako ja a co som pocul v utorok na tej matike odchadzalo milion studentov tak po 10 minutach, co proste nevedeli nic, som si isty, ze ak sa nic nepredpokladaneho nestane, od septembra sa vidime
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com