pokiaľ máš dostatočné množstvo kreditov na to aby si prešla do ďalšieho semestra/ročníka, tak by to nemalo vadiť - ak je to povinne voliteľný predmet (to boli tie b-čkové ak sa nemýlim, že ???) tak ho nemusíš absolvovať, v budúcnosti si ho nedáš ale namiesto neho si vyberieš iný predmet, aby si dobehla tú stratu kreditov za toto Fx.
ja keď som bola na UK tak to bolo tuším tak, že som potrebovala za 2 roky štúdia mať z PV 20 kreditov (každý predmet po 5 kreditov) a bolo im v zásade fuk, či to ja rozložím na každý semester jeden predmet, alebo či si dám napr. v druho semestry 4 pv-čka.
samozrejme tie pv kredity ti môžu často helpnúť, ak neurobíš povinný predmet, aby si mal kredity na prelezenie ďalej, ale pokiaľ máš urobené povinné predmety, tak je to zväčša nastavené tak, že priebežne tie B a C kredity nepotrebuješ, iba v konečnom zrátaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja keď som bola na UK tak to bolo tuším tak, že som potrebovala za 2 roky štúdia mať z PV 20 kreditov (každý predmet po 5 kreditov) a bolo im v zásade fuk, či to ja rozložím na každý semester jeden predmet, alebo či si dám napr. v druho semestry 4 pv-čka.
samozrejme tie pv kredity ti môžu často helpnúť, ak neurobíš povinný predmet, aby si mal kredity na prelezenie ďalej, ale pokiaľ máš urobené povinné predmety, tak je to zväčša nastavené tak, že priebežne tie B a C kredity nepotrebuješ, iba v konečnom zrátaní.