to nemáš, že koľko bodov by malo stačiť, ale podľa toho, koľko kto získal, vás zoradia.. záleží aj na kombináciách, ktoré budú..
ale myslím, že by ťa mali zobrať koľko si mal bodov?
ja si pamätám, že pred dvoma rokmi som prijímačky urobila na menej ako polovicu bodov a v pohode ma zobrali, bola som myslím 4. z mojej kombinácie, a brali deviatich
ja som nerobila na učiteľstvo ale na anglistiku ale to boli spoločné pre všetkých, aj pre anglistiku, učiteľstvo angličtiny alebo angličtinu v kombinácii... a mne sa zdali tie prijímačky tento rok dosť ľahké práve som pozrela rozhodnutie, mám 84 bodov a vzali ma. Tiež si myslím že je to tuším zo 100 ...
@lintu29 aj ja som robila na anglistiku vtedy a tiez ma vzali, teda to mam vypisane ale papier este cakam takze sme s velkou pravdepodobnostou buduce spoluziacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale myslím, že by ťa mali zobrať koľko si mal bodov?
ja si pamätám, že pred dvoma rokmi som prijímačky urobila na menej ako polovicu bodov a v pohode ma zobrali, bola som myslím 4. z mojej kombinácie, a brali deviatich
inak aj ja mám učiteľstvo v kombinácii s históriou je to tvoja prvá škola, či dal si si nejakú inú, kam chceš ísť viac?