Je tu nejaký farmaceut, ktorý sa dostal na farmáciu zo zdravotníckej školy (farmaceutického laboranta) ? Ak áno, mala by som hneď dve otázky. Prvá je, že či ste sa dostali hneď na prvýkrát, alebo až po roku a druhá, ako to je v prvých ročníkoch, je to zvl
radšej nekomentuj keď si nervózny ja sa rozhodujem a toto tu mi teda zďaleka nepomôže a k tomu tvojmu kamošovi, práve o to tu ide, že gympláci tam majú vyššiu šancu sa dostať ako zdravoťáci
Caw,ja študujem farmáciu,ale som sa hlásil z gympla (ale z takého, že chemiu a biologiu sme tam mali slabšiu než na zdravke). No,mám aj spolužiačky,zo zdravotnej školy,a dokonca jeden spolužiak je z učnovky,takze to nie je nemožné, ale priprav si nervy,ked sem chces ist, ta skola je psycho.
Môj spolužiak je na STU na tej chémii či čo to tam ešte máme ... No a to sme z informatického-program. gympla kde sme chémiu mali jednu? za tyždeň .. Darí sa mu,záleží to od toho či si prirodzená kapacita alebo nie ...
u mňa sa spolužiačky dostali len do Hradca bez príjmačiek vďaka priemeru.. to, že nemáš gympel neznamená, že sa tam nedostaneš, sú tam príjmačky a rovnaké sú pre teba ako aj pre gymplákov, ale už podľa svojich znalostí a možností musíš vedieť akú máš šancu a koľko sa musíš učiť .. a škola, prvé 2 roky majú vraj výhodu z gympla študenti, ale potom už laboranti, ale ak sa budeš snažiť, tak máš rovnakú šancu
No tak na zdravotnej mate pomenej chemie a biologie cize sa to budes musiet doucat AK sa budes poriadne pripravovat a zacnes uz coskoro zohnat si knihy atd kľudne sa tam mozes dosta hlavne ale ta musi bavit chemia lebo a co som pocula je to tam tazke ale zvladnut sa to urcite Da stranove vzorce atd ... Ale musis si to dovre zvazit nieje to len otom Ze je stoho dobre uplatnenie
No, ja mám spolužiaka, ktorý sa tam teraz hlási a on je fakt na tú chémiu úplny pán...nič nie je nemožné, ale budeš musieť poriadne makať, lebo na zdravotnej nemáte teda chémiu nič moc, ak tam nejaká je vôbec...ja by som ti radila veeľmi dobré doučovanie, ak si to môžeš dovoliť....+ zohnať si všetky gymplácke knihy a ked si to všetko z nich preberieš, nemala by si mať problém držím palce
ak chceš isť do ba stači ti akakolvek stredna ak si schopna sa nadrviť naspamať tie otázky. ja som mala na gympli velmi dobru chemiu aj bio a moc mi to pri prijimačkach nepomohlo, pretože vela veci sme nebrali ani my. takže len sa nabifliť otazky - ano velmi dobry system potom na skuškach sa to da počas semestra všetko doučiť, lebo sa mi zdalo že na nas šli pekne od začiatku ako keby sme vživote biologiu a chemiu nevideli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kamos tam siel s gymplom, bez nejakych epickych znalosti chemie a dal si to pomerne v pohode
No, ja mám spolužiaka, ktorý sa tam teraz hlási a on je fakt na tú chémiu úplny pán...nič nie je nemožné, ale budeš musieť poriadne makať, lebo na zdravotnej nemáte teda chémiu nič moc, ak tam nejaká je vôbec...ja by som ti radila veeľmi dobré doučovanie, ak si to môžeš dovoliť....+ zohnať si všetky gymplácke knihy a ked si to všetko z nich preberieš, nemala by si mať problém držím palce