Poznáte Euphoria shopy? Sú to obchody kde predávajú akože aromatické bylinky a soli do kúpeľa ale v skutočnosti tie veci slúžia na niečo iné. Kedysi existovali namiesto týchto obchodov tzv. Crazy shopy. Aký je váš názor na takéto obchody?
@neith74 Euphoria shopy sú také obchodíky kde predávajú akože všelijaké aromatické byliny a soli do kúpela. Ale tie veci odtial slúžia v skutočnosti na fajčenie alebo fúkanie a sú z toho rôzne stavy. Takže sú to v podstate legálne drogy, aj keď teda sú to ešte väčšie sračky ako tie nelegálne..
tak akoze kby som uz chcel nieco z omamnych a psychotropnych latok ci ako sa tomu nadava, urcite by som siahol po niecom prirodnom hehe... v tychto "soliach" atd... musi byt riadny bordel...
Najväčšia blbosť akú mohol niekto vymyslieť .. to čo sa tam predáva su chemikálie ... pred očami mám zpoár kamarátov ktorý fukaju tu kupelnovu sol a pár ich skončilo na psychiatrii ... to si radšej zapálim riadny model ako hentake sračky
fuj .. tie kupelnove soli vyrabaju v kambodzi z postrekov na fazulu ... a takisto tie "aromaticke byliny" .. su to buriny postriekane roztokmi tychto soli ... co vam to sposobi je akurat tak zaseky , nespavost , neklud a neprijemne bluznenie ..
ked je niekto odhodlany experimentovat s drogami tak vyskusa huby a pod. a bude mu jedno ci su legalne alebo nie ..
toto je strasne nebezpecenstvo hroziace pre mladistvych co nevedia o co sa jedna ...
už to zavreli ale tak možno príde dalšia vlna takých obchodov ...a čo sa týka účinkov bylini silnejšie ako marihuana ale kratšie...a soli to boli šupy až také že končili ludia v nemocnici alebo psychiatrí nečudujem sa ani že to zavreli ale tak ked to predávali 14ročným čo mohli čakať
Byliny boli pravdepodobne napustené syntetickými kanabinoidmi - podobné účinky ako tráva, akorát sa rýchlejšie viažu na receptory. Čiže pôsobia o mnoho krát silnejšie a trvajú ovela kratšie. Do solí davali pravdepodobne nejaké mefedrony a tomu podobné. Raz som si naložil pol gramu "bylín" a 2 hodiny prežíval stavy úplneho oddelenia sa od tela, stavania sa vesmírom a následného rozpadu vesmíru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
...ale keby som mal deti a predajú im tma niečo tak to vypálim srsly
su to sracky z ciny, zasiera to organizmus poriadne. A hlavne deckam do ruk drogy nepatria, ked tak marijanka
@kubo1161 máš tu prácu..toto nezvládnem sám
tak akoze kby som uz chcel nieco z omamnych a psychotropnych latok ci ako sa tomu nadava, urcite by som siahol po niecom prirodnom hehe... v tychto "soliach" atd... musi byt riadny bordel...
ked je niekto odhodlany experimentovat s drogami tak vyskusa huby a pod. a bude mu jedno ci su legalne alebo nie ..
toto je strasne nebezpecenstvo hroziace pre mladistvych co nevedia o co sa jedna ...
vypalit vsetky tieto euphory/crazy shopy ...