Zdravim, prijali ma na ekonomicku univerzitu do Kosic, ale problem je to, ze som to necakal, lebo z matematiky som nevedel nic, natipoval som poslednych 5 minut, a vyslo to. Myslite, ze sa do toho dostanem, resp. musim mat aspon nejake matematicke zaklady
Nie, ze nic neviem , ale pred prijimackami som sa do matematiky ani nepozrel, a jedine co som vypocital bolo nejake zostavenie rovnice a vypocet x, a nerovnicu, ostatne som tipol. Preto sa pytam, ze ci to ma zmysel, lebo strednu som mal OA, a tam je matematika na mizernej urovni. Budu mi stacit 2 mesiace cez leto, aby som si rozsiril horizont ?
A pokial pojdem na zapis, ktory uz je zajtra, tak tam uz budem musiet bezpodmienecne nastupit ? Ide mi o to, ze z jednej skoly mi este neprislo vyjadrenie, tak neviem ci ma prijali, ci nie, lebo ked nie tak samozrejme to skusim aj s tou matikou, ale ked ma prijmu aj na tu druhu, tak radsej tam. Ako to je s tym zapisom ? Je to zavezne ?
zavazne to nie je, ja som tiez mala ist pred dvoma rokmi na VUT na stavebnu ale vykaslala som sa na to, chcela som cestovat. potom som im iba napisala list ze studium rusim. a teraz uz chcem ist konecne na vysku, tiez ma zobrali vsade a neviem sa rozhodnut medzi komenskeho - manazment a VSE - podnikova ekonomia a manazment... co myslite? u mna je to presne 50:50 ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
my ti tu asi ťažko poradíme sám vieš na akej úrovni je tvoja matika. ak je na piču tak tam ani nechod. zbytočne sa budeš trápiť a aj tak ťa vyhodia.
kedy žiaci prvých ročníkov dostanú indexy a možnosť upraviť predmety?