Nazdarek ludia, neviem sa rozhodnut. Zobrali ma na obe ale neviem kam... Ti ktori navstevuju NHF vravia aby som tam nesla pretoze blabla a to iste aj naopak..a potom vyber si + ako je to z jazykmi na tychto fakultach, pretoze racej 100x matika ako aj
mám to tak isto, ale rozhodol som sa ísť na finančný manažment na FPM, ohladom jazykov, na NHF musíš absolvovať 3 skúšky z AJ ,na FPM len 2 , to isté platí aj o druhom cudzom jazyku
@falleninlove skúška z aj je len jedna, rovnako aj z druhého cudzieho jazyka po novej akreditácií sú na každej fakulte vyučované len 2 semestre cudzích jazykov (2 semestre aj, 2 semestre druhý cudzí jazyk), predtým to boli tri semestre
fakulty obe katastrofa
@ajus19 minuloročný sprievodca štúdiom -
Cudzí jazyk 1 (CJ1)
Študentom sa odporúča začať študovať CJ l v .1. semestri. Študenti sú povinní absolvovať 2
kurzy a získať 6 kreditov. Kurzy sa končia skúškou. Podmienky sú rovnaké v dennej aj
externej forme štúdia. Odporúčaný študijný plán I. stupňa štúdia je zostavený tak, aby
umožnil študentovi absolvovať skúšku z prvého cudzieho jazyka po II. semestri štúdia a
skúšku z druhého cudzieho jazyka po IV. semestri.
Kurzy pre CJ1 sa delia nasledovne:
Odborný cudzí jazyk pre pokročilých I.
Odborný cudzí jazyk pre pokročilých II.
Cudzí jazyk 2 (CJ2)
Študentom sa odporúča začať študovať CJ2 v 3. semestri. Študenti sú povinní absolvovať 2
kurzy a získať 6 kreditov. Kurzy sa končia skúškou. Podmienky sú rovnaké v dennej aj
externej forme štúdia.
Kurzy pre CJ2 sa delia nasledovne:
Odborný cudzí jazyk pre mierne pokročilých I.
Odborný cudzí jazyk pre mierne pokročilých II.
tak to potom riadne pomenili budete to mať teda aspoň podelené, my sme mali 3 kurzy a na konci jednu skúšku zo všetkých troch, ovšem jeden kurz bol za 2 kredity nie 3... máte to lepšie a jazykov sa nemáš čo báť, veď to preboha patrí k všeobecnému vzdelaniu ovládať aspoň ako-tak 2 CJ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
fakulty obe katastrofa
Cudzí jazyk 1 (CJ1)
Študentom sa odporúča začať študovať CJ l v .1. semestri. Študenti sú povinní absolvovať 2
externej forme štúdia. Odporúčaný študijný plán I. stupňa štúdia je zostavený tak, aby
umožnil študentovi absolvovať skúšku z prvého cudzieho jazyka po II. semestri štúdia a
skúšku z druhého cudzieho jazyka po IV. semestri.
Kurzy pre CJ1 sa delia nasledovne:
Odborný cudzí jazyk pre pokročilých I.
Odborný cudzí jazyk pre pokročilých II.
Cudzí jazyk 2 (CJ2)
Študentom sa odporúča začať študovať CJ2 v 3. semestri. Študenti sú povinní absolvovať 2
externej forme štúdia.
Kurzy pre CJ2 sa delia nasledovne:
Odborný cudzí jazyk pre mierne pokročilých I.
Odborný cudzí jazyk pre mierne pokročilých II.