@andrea305 ja uz si nepamatam presne kolko som mala urcite to bolo nad 200 ale presne cislo si ozaj uz nepamatam.. ak by ta nahodou nezobrali skus odvolanie, par ludi zobrali aj nan, ak si mala dostatocny pocet bodov
@andrea305 teraz som nasla stare zoznamy bodoveho ohodnotenia, ja som mala 206 bodov a najviac bodov od nas tam bolo 252 ak vas teda bodovali ako nas a s tvojimi 244 bodmi sa nemusis ani trocha bat, mas to iste podla mna, ak mas aj sama z toho dobry pocit, ze si vedela
@andrea305 tak neni to podla mna uplne pre kazdeho, nejake skusky boli narocnejsie, hlavne z tych pravnickych predmetov a co sa tyka informatiky, inak ak trocha zabojujes a snazis sa tak sa to da zvladnut, uz idem do druhaku a od 2.6 mam prazdniny a to som mala 7skusok, takze tak
@andrea305 tak v zimnom semestri som mala telesku, pravnicku anglinu, ekonomicku anglinu, informatiku, mikroekonomiu, podnikove hospodarstvo, teoriu prava a rimske pravo a v zimnom teleska,angliny a informatika ostavali a plus sme tam mali predmety ako financie, makroekonomia, pravne dejiny slovenska a ustavne pravo
@salwiska Ahoj môžem sa opýtať ešte na akom si internáte ?KKtorý je podľa teba najlepší, a taký kde by ma aj mohli zobrať ? Mám dokopy 288 bodov aj so vzdialenosťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov