Ahojte, chcela by som vedieť, či niekto z vás bol na prípravných kurzoch na túto fakultu, najlepšie na matematiku. Ako to prebiehalo, či vám to na niečo bolo, pomohlo pri prijímačkách a podobne.
Poprípade môžte pripojiť aj svoj názor na túto fakultu/ško
@kyjakovasestricka ona už oficiálne skončila je inžinierka .... bavili sme sa no tak podľa toho aký predmet a na akého učiteľa natrafíš treba makať cez skúškove dosť je to náročná škola z môjho pohľadu ale inak pohode akurát má totálne nervy na to, že sa učili straašne veľa teórie a keď vyšla zo školy nevedela ani formulár vypísať teraz pracuje v banke...
@kyjakovasestricka urcite aj bez kurzu sa sa len ona nemala dobru matiku na gympli išla z gymka ale zase jej kamoška čo išla tiež z gymplu jej to doučko bolo úplne zbytočné lebo im už na gympli v maturitnom ročníku dávala učiteľka prijímačky na túto školu )
@simuulka112 ja chcem ísť z OA, matika mi ide, len neviem či až na takej úrovni, z času na čas aj nám dá matikár z ich zbierky príkladov na prijimačky nejaky ten priklad ale extra príprava to nie je tak či tak, ďakujem za pomoc
@kyjakovasestricka no vravela, že práve z OA sa tam mali problém dostať iba pár spolužiakov mala z OA tak neviem ako si na tom to už musíš vedieť ty v každom prípade držím ti palce a to je maličkosť ak budeš chcieť vedieť niečo kokrétne opýtam sa jej v kľude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov