ked si niekto umyva zuby, chodi pravidelne zubarke, pouziva dentalnu nit, ustnu vodu a zuvacky ako ja neni mozne aby niekomu smrdelo z ust ale paci sa mi aj vona kavy, ked niekto vypije kavu a rozprava na mna je to dobre
myslim ze to zavisi aj od stravy takze keby @tenario poctivo komzumuje šalaty a podobne zdrave veci tak mozno by si ani tie zuvacky nepotreboval ale kto uz sa dnes zdravo stravuje?
@pokecik ale tak,keby ku mne prídeš čo ja viem po tom,ako dofajčím cigaretu (nefajčím),tak by asi smrdelo alebo tak chápeš nie? inak nesmrdí,ja sa starám o zuby a taak
@8 je to mozne, napr. ked niekomu zle funguje ta klapka co zabranuje tomu aby ked si lahnes nevyslo jedlo do ust s5, vtedy sa mozes aj posrat a neni sanca
Zuvacky nezuvem, kvoli tomu ze tam davaju umele sladidlo a ine latky
Tak keďže si pravidelne umývam zuby a furt mám v hube žuvačku tak nie je možné aby mi páchlo z úst Ale keď spolusediaci niečo povie tak len zadržiavam dych Alebo brat fuu len sa tak odvraciam nenápadne od nich
uf, neviem neskúmam to, ale raz som stála v natrieskanom autobuse, samozrejme vonku 25 stupňov a pach z úst jedého chalana bol na grc doslova blee myslela som, že vystúpim a pôjdem pešo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tebe hej?
ale no .. fakt? radsej zaklam a napis, ze nie
pravidelne si ich umyvas a taq?
tak to sme podobni
Zuvacky nezuvem, kvoli tomu ze tam davaju umele sladidlo a ine latky
ale nesmrdi xD xD xD
Ale moja bývalá učka matiky... Tá má asi zubnú kefku máčanú v hajzli pol roka... Keď vôbec nejakú má..