Pár krát som už počul názor, že sa stalo že baba otehotnela aj po tom ako brala anti a použili kondóm. Ja osobne tomu neverím, pretože ak anti brala pravidelne a nevynechala ani jednu tabletku a chalan sa nespravil do nej je podľa mňa riziko naozaj nulové
Ja sa spolieham na anti a nebojím sa, že by som otehotnela. Myslím, že som dosť zodpovedná na to, aby som tabletky brala pravidelne a v takom prípade mi nič nehrozí.
ja sa spolieham na kondomy, ked pretecie/pukne/zosmykne sa uz vidim ze je to pekne povedane v pici (sorry ale tak to je , tak si mozem pekne krasne ist kupit tabletku po, ale to sa mi vdaka bohu este nestalo, klop klop
Kondóm + HAK? A nechcú k tomu dievčatá aj prerušovanú súlož, rátanie plodných a nepoldných dní, vnútromaternicové teliesko, krúžok alebo čojaviemčoešte? Ježiši, keď sa tak bojí, že otehotnie, tak nech nesexuje
jezis rok sme s chlapo mnepouzivali ochranu spoliehali sme sa nato ze sa nespravy a pocitali sme plone neplodne dni..a ted berem antibaby,,,a nic.....2jita ochrana a zeby mphla otehotniet? no nevim vse je mozne ale pokial berie tabletky pravidelne tak pochybujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
HA je omnoho lepsia, spolahlivejsia a hlavne lacnejsia
2-krat ochrana a este otehotniet??...to co su superplodnee devy? podla mna to neni moznee,vzdy musi niekto spravit chybu v takom pripade