AHojte.mozno sa bude zdat ..co zase tato tu chce rozoberat ale potrebujem poradit.Pacia sa mi dvaja chalani.S jednym chodim uz skoro rok aj pol.Sme spolu stasnti ale niekedy mi vo vztahu chyba taka ziariva iskra.Druhy ej zase velikansky fesak a je s nim s
lol taketo veci sa tu budu riesit asi stale a rady budu tie iste co dodat : nikdy neopustaj toho koho milujes pre toho kto sa ti len paci, lebo on ta opusti pre toho koho miluje ci jak je to
pouzijem citat z ineho fora "Nikdy neopusť niekoho koho máš rád pre niekoho kto sa Ti páči, lebo ten kto sa Ti páči Ťa opustí pre niekoho koho má rád."
Uplne to sedi...
@9 dufam,ze si to myslel ironicky,alebo sa tebe by sa pacilo,keby ta priatelka podvadzala s inym... ubohe
ako si sama povedala: máš pocit, že hľadá len babu na pobavenie. keď chceš nechať chalana, s ktorým si pre niekoho, kto si chce len užiť, tak ti v tom nikto nemôže brániť
ale ak mas pocit ze ten vztah nie je to prave orechove..riskla by som to a skusila s tym druhym -"fesakom"...ak to nevyjde tak mas cennu skusenost do zivota
myslim si ,ze ked ten tvoj chalan o teba stoji mal by aj o teba bojovat,ten druhy ako hovoris hlada iba dievca na pobavenie,nemyslim si,ze by si svojho mala nechat len preto,ze uz to nie je take ako predtym,ale je to tvoja vec...
Poviem ti ,čo by som robila ja...netvrdim ze to mas urobit aj ty...ja by som sa s tym "prilezitrostnym" pekne pohrala, vychutnala niečo ine...ale urcite by som sa nevzdala dlheho vztahu....a pamataj, čo oko nevidi, to srdce neboli....neurob potom tu hlupost ze s apriznas frajerovi....potom nebudes mat ani jedneho
ako keby ste videli toho fesaka hned by sa vam zalubil....a ide o tom ze ten s ktorym teraz chodim je moc ziarlivy a dava mi malo osobnostneho priastoru.....napr on bol na vylete z futbalu a volal mi asi kazdych 30 minut.Citim sa s nim pod velkou kontrolou ...ale mam ho rada....
mala by si ostat s tym,co s nim chodis ked ho este milujes aj ked to uz mozno nie je medzi vami take uzasne.ak ten druhy chalan hlada len babu na pobavenie a ty to nechces nemala by si s nim zacinat aj ked je velmi pekny znicis si len vztah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
myslela som s tym, s ktorym si, pokial ho lubis
Si mlada a hlupa,ak mas chalan a tuzis po niekom,kto je pekny navonok a chce sa len riesit.
Mas lasku,tak si ju vaz. Naoc si vo vztahu,ked tuzis po inom?
Uplne to sedi...
@9 dufam,ze si to myslel ironicky,alebo sa tebe by sa pacilo,keby ta priatelka podvadzala s inym... ubohe
ale ak mas pocit ze ten vztah nie je to prave orechove..riskla by som to a skusila s tym druhym -"fesakom"...ak to nevyjde tak mas cennu skusenost do zivota