zdravim, do zajtra musim vyriesit dilemu o dvoch skolach : UK - manazment a VSE - podnikova ekonomia a manazment. maturovala som pred 2 rokmi na gympli, takze z ekonomiky nic neviem, preto mi je aj tazke sa rozhodnut. vlastne mala som seminarky z eko vo s
-nič ťa nebaví ? ....zobuď sa na riti sedieť a brať lowka by chcel každý ... tak to ale nejde ...
... to hodnotenie v Prahe ??? ...no neviem ...aha jedno je čo sa hovori ...druhe je jak to naozaj je .... my na nasej skole mame dovolený 1 riadny termin a 2 opravne ..... no robime skusky aj na 8. pokus a je to v pohode ....
@baggy akoze je to v ramci papiera .... a netyka sa to vsetkych predmetov ..len na jednom ...brutalna skuska ....ale bolo to tak ... mali sme tam 2 zapocty a 1 skusku ....ku kazdemu riadnemu terminu (1. zapocet + 2 opravne 2. zapocet + 2 opravne a skuska + 2 opravne ) ...to mas 9 terminov a na kazdom mozes pisat co potrebujes .. cize napriklad aj na poslednom opravnom termine skusky ak ti chybalo nieco z 1. zapoctu tak si to mohol pisat ..... a skuska nebola podmienena zapoctami ale semestralkou + nejake zadania z cvicení ...... inac to vacsinou funguje ako hoc kde inde ... 1 termin + 2 opravne .... ked nedas bud presunies ked sa da , alebo good bye
tak tie dva roky neboli ani zdaleka stratene, necakala som doma na zazrak, ale som cestovala a pracovala ( taliansko, anglicko ) a dalo mi to milionkrat viac ( aj to som malo povedala ) ako celych 13 rokov v skole... takze su to definitivne ziskane roky, bonusove, ktore mi este aj na vyske urcite velmi pomozu.. ked som pisala dva roky nicnerobenia, myslela som to ako ze dva roky som nemusela sediet nad knizkami a pisat nejake testy.. ak teda neratam mesacny kurz anglictiny v anglicku, kde to vsak viac bolo o tej volnej konverzacii a porozumeniu akcentu atd..
a k tomu hodnoteniu na VSE v prahe. ti vravim ako to je, nie ako sa to hovori. v tom sa ta skola trochu lisi od ostatnych, ze tam nemas tri pokusy na skusku, ale iba jeden, a nemas tam znamky A B C D E Fx ale iba A B C D+. a ked na ten prvykrat skusku nespravis, tak si cely predmet musis presunut do dalsieho semestra. a ked si ho presuvas trikrat, tak ta vyhodia. teraz jednu kamosku odtial vyrazili.. dalsia kamoska co sa tam este drzi mi pisala ze sa ta skola podstatne stazila, ze uz to nie je to co kedysi.. a preto mam teraz aj tu dilemu.. viem ze ten manazment na UK by som dala bez problemov, obavam sa tej VSE...
ja som pocul,ze na VSE je to tak, že ked nespravis skusku na prvy krat,rovis ju na dalsi,ale sa ti kredity odpocitavaju.tak ale neviem,no... :/a kredity sa ti odpocitavaju ztych rezervnych,co mas...
Ako sa nato citis, osobne idem na UK a vravi sa, ze je tazke vyletiet a ak nemas problem s matikou tak eko lahko doberes a skolu zvladas a mala by si popri nej cas aj na ine vec a tiez to mas blizsie + fakt, ze si 2 roky cestovala a si nezvyknuta na sedenie nad knihami. Samozrejme VSE je vacsia vyzva, ale musis si byt ista, ze do toho chces ist, lebo ako pises, zaberak to bude dost velky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
- 2 roky cakat - stratene roky
-nič ťa nebaví ? ....zobuď sa na riti sedieť a brať lowka by chcel každý ... tak to ale nejde ...
... to hodnotenie v Prahe ??? ...no neviem ...aha jedno je čo sa hovori ...druhe je jak to naozaj je .... my na nasej skole mame dovolený 1 riadny termin a 2 opravne ..... no robime skusky aj na 8. pokus a je to v pohode ....
a k tomu hodnoteniu na VSE v prahe. ti vravim ako to je, nie ako sa to hovori. v tom sa ta skola trochu lisi od ostatnych, ze tam nemas tri pokusy na skusku, ale iba jeden, a nemas tam znamky A B C D E Fx ale iba A B C D+. a ked na ten prvykrat skusku nespravis, tak si cely predmet musis presunut do dalsieho semestra. a ked si ho presuvas trikrat, tak ta vyhodia. teraz jednu kamosku odtial vyrazili.. dalsia kamoska co sa tam este drzi mi pisala ze sa ta skola podstatne stazila, ze uz to nie je to co kedysi.. a preto mam teraz aj tu dilemu.. viem ze ten manazment na UK by som dala bez problemov, obavam sa tej VSE...