dufam ze mi to nevymazu ako minule vraj na birdz chodia slusni mladi ludia a toto su nevhodne diskusie. hlavne ze temy o tom ako nesplachnut hovno v zachode alebo ako si neutierat zadok tu ostavaju.
@plarika....to nie je nové, táto vec je známa už od starých Rímanov, ba ešte aj skôr.
Poviem ti svoj názor na vec, dúfam, že nikoho neurazím. Osobne si myslím, že ženy keď majú príjimať orálny sex, tak to berú ako samozrejmosť, ale keď ho majú dávať, tak to už berú ako niečo "extra". Ženy pritom nejak zabúdajú na to, že počas toho, ako oni dostávajú orálny sex sa mužom dostane od úst ďaleko viacej tekutín, ako keď je to opačne. Väčšina mužov to ale nepovažuje za hnusné, kdežto väčšina žien áno. Je to už asi zvyk spoločnosti, možno povahou. Aj keď musím dodať, že je to individuálna záležitosť.
Rovnako ako samozrejmosť berú to, že keď sa ide robiť sex za peniaze, tak muž je ten, čo platí žene. Otázka znie, prečo to tak je ? Žena si užívala pri tom sexe rovnako ako muž, prečo by mala byť ona tá, čo berie peniaze ? To len tak na zamyslenie.
Ešte že ja vo vzťahu takéto problémy nemám. U nás sú to prvé dve možnosti
Ja som sice chalan,ale ano, s priatelom sa robime do ust a vzdy to zhltneme, nie len ze to robime na znak lasky,ale priatel velmi dobre chutí a vraj aj ja Takze tak Aj mi to chutí
@8 k tomu sexu za peniaze ona si uzivala rovnako? Ta dotycna musi ist s kazdym, kto jej za to zaplati, či má 50, či 150 kg a je jedno, či sa jej ten chlap hnusi, alebo nie. A ani zdaleka to neni o tom, co sa paci jej, ale o tom, co sa páči zákazníkovi. A hlavný problém je v mužoch a ich hlúposti, ktorí si radšej za to zaplatia, ako by mali byt bez toho...
a snad ked jej zaplati, tak s nou nebude este debatovat o tom, co sa paci jej...
a nieje to v muzoch a v ich hluposti, ale bohuzial o tom, ze to musime zo seba dostat von a ked tu pises o nasej hluposti a splietas, ze ta zena musi, tak je to asi skor o zensekj hluposti, ze radsej si nech zaplatit a bude sukat s tym 150 kilovym, ktory sa jej hnusi, ako by bmala byt bez penazi
@adulicek01 ovladanie? ked niekto na tu kurvu ma peniaze a ma chut, tak preco by sa mal ovladat? a niesi chlap, nemozes to pochopit, takze tu prosim ta nedristaj o nejakom ovladani...mas uz dost vysoky vek na to, aby si nemala taketo detinske nazory
btw: napriklad...kamarat isiel pichat jednu co zbalil niekde v bare a po akte ta dotycna dala hlasku: "mohol by si mi dat aspon 200 korun." vidis v tomto nejaku logiku? lebo ja nie..
Len tak mimochodom. Svojim príspevkom som vôbec nenarážal na prostitútky, ale presne na také prípady, čo spomenul peter piper. Prostitútky sú iná kapitola. Majú to ťažké, to je pravda, ale napokon si zvolil svoju "profesiu" sami. A prečo ? Pretože nemajú na výber ? Blbosť. Bránil im niekto vo vzdelávaní a v tom, aby si našli normálne zamestnanie ? Určite nie. Koho je problém, že majú ledva dokončené základné školy ? A aj napriek tomu si myslím, že práca je aj pre nich. Dali sa na tú cestu s vidinou jednoduchého zárobku a tak aj dopadli.
Ale poďme sa vrátiť k pôvodnej téme. Téma o prostitútkach sa rieši inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Poviem ti svoj názor na vec, dúfam, že nikoho neurazím. Osobne si myslím, že ženy keď majú príjimať orálny sex, tak to berú ako samozrejmosť, ale keď ho majú dávať, tak to už berú ako niečo "extra". Ženy pritom nejak zabúdajú na to, že počas toho, ako oni dostávajú orálny sex sa mužom dostane od úst ďaleko viacej tekutín, ako keď je to opačne. Väčšina mužov to ale nepovažuje za hnusné, kdežto väčšina žien áno. Je to už asi zvyk spoločnosti, možno povahou. Aj keď musím dodať, že je to individuálna záležitosť.
Rovnako ako samozrejmosť berú to, že keď sa ide robiť sex za peniaze, tak muž je ten, čo platí žene. Otázka znie, prečo to tak je ? Žena si užívala pri tom sexe rovnako ako muž, prečo by mala byť ona tá, čo berie peniaze ? To len tak na zamyslenie.
Ešte že ja vo vzťahu takéto problémy nemám. U nás sú to prvé dve možnosti
a snad ked jej zaplati, tak s nou nebude este debatovat o tom, co sa paci jej...
a nieje to v muzoch a v ich hluposti, ale bohuzial o tom, ze to musime zo seba dostat von a ked tu pises o nasej hluposti a splietas, ze ta zena musi, tak je to asi skor o zensekj hluposti, ze radsej si nech zaplatit a bude sukat s tym 150 kilovym, ktory sa jej hnusi, ako by bmala byt bez penazi
Musite to dostat von?Alebo lepsie povedane, kedze nemam do koho pichnut, tak si zaplatím kurvicku ovládanie ty asi nic nehovorí, ze?
btw: napriklad...kamarat isiel pichat jednu co zbalil niekde v bare a po akte ta dotycna dala hlasku: "mohol by si mi dat aspon 200 korun." vidis v tomto nejaku logiku? lebo ja nie..
A btw nie je kurva, ako kurva, poznam jednu slobodnu namicku, ktora to robi len kvoli synovi.
A k tej holke, asi s tym este len zacinala a tak sa trosku podcenila ale nie nevidim... A dal jej ich?
A najlahsie je odsudzovat...
Ale poďme sa vrátiť k pôvodnej téme. Téma o prostitútkach sa rieši inde
a ja neodsudzujem, ja konstatujem a ked sme uz pri tom, ty si tu ta, co zacala mat reci o chlapoch a ich "ovladani"