Všetko sa dá, ak je človek šikovný. Otázne je, ako veľa budeš môcť pracovať (myslím si ale, že aj skrátený úväzok je v tomto prípade veľa), resp. ako dlho budeš potom študovať.
ale tam mam spoluziaka (teraz sme druhaci), ktory robil od zac. prveho rocnika. ale on mal polovicny uvazok. aj dalsi, ktory uz ma 25, studuje uz druhu vysku a popritom pracuje, lebo o rok si ju zacne (kvoli veku) platit celu sam.
ako nie je to nemozne, ale dost obmedzujuce a odrzku.
a nebudes mat volny cas. lebo budes bud v skole, v robote alebo ucit sa.
externe študovať a mať popri tom TPP sa nedá (ani polovičný úväzok, kedže to je TPP s počtom hodín 20 týždenne), jedine brigády, tj na dohodu, aj to je otázne, ako sa to dá stíhať
moj brat pracuje na predajni, pondelok-stvrtok 8 hodin denne, v piatok ma skolu a potom z nej ide do roboty a v sobotu ma 4 hodiny a zvlada to v pohode
Neda sa pracovat inak ako na dohodu, pri medine je dolezite urcit si pracovny cas a nebyt fixovany. Ja to robim tak, ze kamaratka pracuje v jednej restauracii a mame dohodu, ze ked mam volno alebo viac casu zavolam jej a prevezmem za nu sichtu, ale samozrejme treba najst takeho nadriadeneho, ktory to bude akceptovat a vyjde ti v ustrety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale tam mam spoluziaka (teraz sme druhaci), ktory robil od zac. prveho rocnika. ale on mal polovicny uvazok. aj dalsi, ktory uz ma 25, studuje uz druhu vysku a popritom pracuje, lebo o rok si ju zacne (kvoli veku) platit celu sam.
ako nie je to nemozne, ale dost obmedzujuce a odrzku.
a nebudes mat volny cas. lebo budes bud v skole, v robote alebo ucit sa.