Dá sa opakovať celý ročník v ing študiu keď som nespravil existenčný predmet? Alebo musím obidva ročníky?
Dá sa opakovať celý ročník v ing študiu keď som nespravil existenčný predmet alebo musím opakovať celé štúdium? Nespravil som prenášaný z prvého ročníka v druhom, čiže som piatak. Jedna sa o TUKE. Dik za rady
studijne mi zvecsa poradilo tak ze na druhy den zmenili vypoved na inu a o tyzden znova na inu. Moc im ani v takych veciach neverim, ma odhovarali od prihlasky na informu ze ma tam nevezmu bo som iny odbor a nakoniec spoluziaka vzali co mal horsi priemer. takze predpokladam ze zase ma budu od vsetkeho odradzat aj ked sa bude dat toto vyriesit, tak predtym sa tak dopredu informujem ci je to mozne a potom za nimi zajdem nech im nahodou nenaletim
hlavne by som si riesil veci ohladom diplomky, ze ci ju mozes odovzdat, zaregistruju ti ju a obhajit ju budes moct az dalsi rok, alebo s nou nebudes moct robit nic atd. predmet zopaknut je jedna vec, toto druha
ale tak ked budem opakovat rocnik kvoli nespravenemu prenasanemu predmetu tak budem opakovat aj diplomku a na statnice ma nepustia lebo nemam porobene predmety.
jo ale ide o to, ze ci budes moct ptm robit statnice o rok, proste ci ti ta diplomka a jej zadanie neprepadne, resp. ze si budes musiet nanovo ju regovat. tieto veci si pories. opakovanie predmetu a rocnika bude imho cca vsade rovnake
no pokial viem, studium musis zacat znova a mozes si dat individualny studijny plan. nepoznam nikoho, koho by nechali robit este na treti rok nejaky predmet. tzn. ani diplomka nebude uznana. ale ja byt tebou sa uz na to asi vyseriem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov