Zdravm, zacnem asi otrepanu temu, ktoru riesi kopa ludi kazdy rok avsak aj napriek tomu som nenasiel odpoved na moju dilemu.
Som v maturitnom rocniku a uz celkom intenzivne riesim to co bude po maturite. Uzsim vyberom som sa dostal k dvom skolam, a to ČV
Ak máš na Prahu,choď do Prahy (a to hovorím aj keď milujem Brno ) Čo ja viem,tak ČVUT je ťažšia,ale zas si s ňou lahšie zohnáš stáž a prácu(síce to aj v Brne,ak si šikovný)
Inak FSI v Brne momentálne rekonštruujú,takže sa priprav na to,že budeš behať asi 10 min peši dolu kopcom na podnikateľskú fakultu na niektoré prednášky...
No tak pokiaľ ja viem, SR a ČR majú dohodu o tychto veciach. A napríklad aj v takom Fínsku (možno je to iná severska krajina) je štúdium zdarma a zahraniční tam niesu považovaní za cigánov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Inak FSI v Brne momentálne rekonštruujú,takže sa priprav na to,že budeš behať asi 10 min peši dolu kopcom na podnikateľskú fakultu na niektoré prednášky...