A to si jej nemohla po tom "pomere" prevliect periny preboha ? Ak by sa pytala preco si ich prevliekala mohla si jej trebars povedat ze si tam nieco vyliala alebo rozsypala.
inak 20rocny clovek aby sa pytal na nieco taketo? ach ... aj ja som to v 20tich robil na maminej posteli, ocovej, bratovej, linke, stole a neviem co a nevesiam to tu na net s otazkou
Prides do lidlu,kupis zelatinovy hamburger,posolis pazurmi z vrany a napchas hej ho pocas noci do prdele,tak aby prdel pekne dychala a hapkala,potom jej to mozes vylizat leguanom
Toto fungovalo nu mna neviem ci to zaere u tvojej mamy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
vymeňte si postele
Na tvojom mieste by som o tom nezakladala fórum.
A rada? Ach.
Pravdepodobne by som to nechala tak. Jednoducho interná záležitosť: matka - ja.
Samozrejme, že ju to prejde. Rovnako ako by to prešlo teba na jej mieste. Nechaj ju vydurdiť sa, či čo to prežíva.
Obávam sa, že na tvojom mieste by som si poradila sama.
Oh God why :/
Ja som mal tiež po celom jej byte, aj sedačku v jej aute som musel dať vytepovať a čo.
neviem čakáš nejaké prelomové riešenie alebo časostroj alebo čo?
Ale ma zaráža, že už keď robím lásku v inej posteli, tak pozriem, či som náhodou nenechala dôkazy
Zas na druhej strane, nechápem ani mamču, ak má dcéra naozaj 20, tak hold, stalo sa, trochu jej zarapujem a prikážem prevliecť periny.
šak nak si ona zas vrzne v tvojej posteli, my by sme to zrobili isto tak
inak 20rocny clovek aby sa pytal na nieco taketo? ach ... aj ja som to v 20tich robil na maminej posteli, ocovej, bratovej, linke, stole a neviem co a nevesiam to tu na net s otazkou
...čo ti nato povedať svoju mamu poznáš ty, nie my. Každý vie sám najlepšie, ako si u mamy niečo vyžehliť.
Toto fungovalo nu mna neviem ci to zaere u tvojej mamy.