Potrebovala by som zistit taky strucny popis o tom ze ci je tazke dostat sa na tu skolu a ci je o nu vacsi zaujem...ako sa tam studuje, ci je to tazke a tak...prosim pomozte mi
@belzeboss bol na nej brat a t mi uplne staci...zazracne mal na vsetko cas a aj dobre vysledky...alebo som ja vazne taky sprosty a nemm co na vyske robit...:/
@vsetkynikyobsadenedoboha zazracne je, ze moji byvali spoluziaci co studuju v cesku maju cas na studovanie dvoch vysokych skol naraz a ja na bani by som o niecom takom mohol len snivat, pretoze by som to jednoducho nemal sancu stihnut
@belzeboss nevsimol si si ci nemaju fotogenicku pamat ti dvaja? ....ja uz vazne neviem kde je chyba ale pokial ma nevyhodia z tej skoly "osobne" tak budem robit co sa da
no ja mam info, ze geodezia na bani je jediny odbor, ktory ma uroven (z rozpravania znameho, ktory koncil pred 2 rokmi), aj ked je pravda, ze to je dost dlha doba, takze je mozne, ze to uz bude inak.
aj ked... ja osobne by som na banu nesla... ma otrasnu povest
ja som chodila na hutnicku a mali sme tam predmet čo sa vola nerastne suroviny niekedy mineralogia... toto budeš určite na geodezii potrebovať... ak sa nezaujmaš o prírodne zdroje, kamene, minerály horniny, stavbku kryštálov, vznik amorfních látok... no... neviem....a keď ti bude skúšajuci ten čo mne... ee... prvý ročník , pri troche šťastia druhý a pošlu ťa niekde pekne hlboko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
aj ked... ja osobne by som na banu nesla... ma otrasnu povest