ahojte ako mam zistit ze ci ma chalan o mna zaujem alebo chce iba aby sme boli kamarati my si uz dost dlho piseme aj sa stretavame v skole a niekedy aj porozpravame a minule mi dal aj darcek aj ja jemu potom tak bol cely rada a teraz sa mame stretnut niek
Nechaj to vsetko na nom, a ty sa potom pridaj do konverzacie. Vsetko pojde z teba lahucko, to len teraz mas stresy, ked sa s nim mas stretnut. Ked ti dal darcek, tak ta bude mat rad, o to sa nemusis bat
no my ked sa rozpravame tak to taha zomna ako deku a ja si to nechcem unho pokazit tym ze budem na tom stretku ticho poradte mi niaku temu o ktorej sa s nim mam rozpravat
ja som sama sebou ale tak neviem ocom mam snim kecat co ak poviem niaku debilinu a potom si o mne pomysli ze som sprosta on sa stretava iba s ludmi co maju nieco v tej hlave
no co ja viem ked vies co ho zaujima tak zacni tym alebo skuzte zacat dakoho ohovarat to zabera, alebo sa skuste bavit o skole, vypituj sa na jeho sukromie ale ne velmi vtieravo
ked si do vdety bola sama sebou a rozpraval sa stebou tak si asi nemysli ze si sprosta, hlavne nehovor o tom o com vela nevies a nevypituj sa na jeho kamosov to by si uplne posrala. z vlastnej skusenosti
no tak to ta zacne brat ako chalana ja som mala kamosa a tiez som ho ćhcela, snazila som sa spravat tak ako on a zacala som sa kamosit aj z jeho kamosmi, nakoniec som mu radila ako zbalit dajaku babu
tak ja zase taka niesom ze sa budem zaujmat o jeho kamosov a tak potom uz neviem ocom kecat ked on nerobi ziadny sport a na rodinu sa nebudem vypytovat tak skusim kecat o jeho byvalej myslis ze to bude dobry napad???
no ona ho nema rada preto lebo on jej furt vypisuje smsky ze ju miluje a chodi za nou lenze ona ma ineho ale tak uz si nato zvykol ze ho ma na haku a teraz mne sa venuje ale minule mi neodpisal na smsku ked som mu ja prva napisala to jeho byvala mi dala jeho cislo bolo to dobre???
tak no tak to neviem ale neriskovala by som to, mohol by sa urazit ze co sa do toho staras, ved skus navrhnut ty nejaku spolocnu aktivitu nevem kolko mas rokov ale napr. chodte napr. dakde na bycikloch alebo na nejaku turu. ale vies vo vztahu je najdvolezitejsia komunikacia taze neviem ci z toho daco bude, nechcem sa ti do toho strarat ved sama uvidis ci sa mu pri tebe zrychluje tep
sorac ked odpisujem kus neskorsie hej taze tamto bolo na tu predoslu otazku, a ta byvala ti moze pomoct ale zasa ked on zisti ze od nej tahas informacie tak sa moze nasrat
tak ja ti nemozem dajako extra radit a navise ty si odomna starsia o 3 roky tak by si toho mala vediet viac nez ja, tak ked ti uz nic nenapada tak nech ńahodi dajaku temu a ked to dopane tak ze si budete hovorit ty zacni ne ty zacni ne ty zacni tak z toho fakt nebude nic
Začni klasicky počasím, prejdi na Veľkú noc. Pokračuj o eurách a ekonomike Slovenska. Môžeš sa zmieniť aj o Kosove, a nukleárnom výskume. Spomeň vojnu Irak vs. USA a pomocou toho prejdi na ropu. Keď sa ti nebude dariť z rozhovore o slovenských celebritách môžeš spomenúť niektoré americké inštitúcie napr. NASA. A nakoniec nemôžeš zabudnúť na nedávne Ruské voľby.
ale tak toto ho zaujmat nebude zase ja sa nechcem pred nim robit mudrou ja som sama sebou vtedy ked sa rozpravam s niekym napriklad o mne alebo o druhych s kamosom sa rozpravam furt iba o tomto chalanovi
co si v divadle aby si mala napisane dopredu co mas hovorit? .. doteraz ste sa bavili, tak neviem preco by to malo byt zrau ine .. a ked sa tak bojis toho rozpravania, tak chodte do kina, na futbal, na koncert, abo dakam tak ..
pozri: pisete si, rozpravate sa, tak z toho nerob vacsiu vedu nez si to zasluhuje.
chcel som napisat ze ak by ste si extremne nemali co povedat, tak to asi buducnost mat nebude, ale to podla mna nehrozi, podla tvojho prveho prispevku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
skus americku hypotekarnu krizu to je vdacna tema
vsak bud sama sebou a nechaj to plynut...
a aj tak najlepsie je, ked to vies od neho ako od jeho byvalej, ktora ho urcite aj poohovarala a naterapala ti aj sprostosti
A hlavne buď sama sebou (!
ine ti k tomu asi nic nepoviem... tak vela stastia
chcel som napisat ze ak by ste si extremne nemali co povedat, tak to asi buducnost mat nebude, ale to podla mna nehrozi, podla tvojho prveho prispevku..