Definuj pojem rockerka. Keby bola nejaka neopunkerka (moja priatelka sa tak oblieka) tak nie je o com.. Ale take tie baby cele v ciernom s ponozkami na ruke, biely xicht a na nich 200 piercingov a na nohach kanady, tak to fakt nemusim.. Proste pokial ma na sebe nejake sk8 handry a nemaluje sa ako nejaka satanistka, tak mi to nevadi...
@vewe ja chodim tiez cely v ciernom (99% triciek a mikin mam ciernych) ale nie cely zmalovany, s ponozkami, ciernymi botami az po kolena atd.. a ak to este niekto zaklincuje arafatkou, tak mam dost...
to čo za kktina?!..hej,asi keby sa dakto hanbil ta asi že s ňou chodí,bože logika...a ešte asi že rockerka a ne rokerka...a rockerky sa nikdy nehanbia za to,aké sú
Tak za Emáčku by som sa nehanbil,ak by to nebola jedna s tých urevaných dorezaných píč. Za Metalistku alebo Puukerku,tak tu neni o čom,rozhodne by som sa za ňu nehanbil. Za Gotičku neviem, za Neopunkerku to isté. Rozhodne by som sa hanbil za bárbínu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
chvalit by sa s nou mal!
Ja by som sa ešte chválil. =D
Chalani, vsimli by ste si skor ze je baba "rockerka" alebo by ste si najprv vsimli ze je vasa frajerka ?
to čo je
za vzťah
Asi by s nou neostal keby sa za nu hanbil nemyslis?