ladyfox !!!!!! ty si naozaj strašne hlúpa žena, niekto tu chce radu potrebuje zistiť čo najviac informácii pretože má záujem študovať a byť vzdelaný ! ak nemáš čo ponúknuť alebo respektívne poradiť tak ani nekomentuj ! ja sa tu nesnažím riešiť stupídne otázky typu či mám veľké kozy alebo malé a podobné fora... a to že som to napísala tak ako som to napísala je moja vec nemyslíš ? a už nereaguj na môj príspevok nemám čas.
Ale však nemusíte do riti furt riešiť také kokotiny.. na birdze sa nikto nemôže nič spýtať lebo furt sa nájdu ľudia čo budú vyrývať a písať veci úplne od témy.. Keď vám vadí pravopis alebo gramatické chyby alebo neustále otázky ohľadom VŠ nemáte čo na birdzi robiť. Bože
@ladylolita spravna reakcia nechapem ludi ktori sa snazia vsemocne ponizit ludi ktori maju zaujem sa nieco dozvediet hladaju nepodstatne veci , nezaujma ma vobec aka je gramatika zaujal ma clanok ! a ked nemam ako pomoct tak na to snad ani nereagujem! admin by mal zakrocit !
@salsaonmyballs vysoka skola nieje o inteligencii vysoka skola je o tom ci dokazes sediet na riti a ucit sa ! to si zapamataj ak budes raz chciet ist na vs a nedostanes sa ...mozno to bude prave kvoli tomu ze zobrali ludi ktori sa pomylili v gramatike na birdzi vela stastia
@papita123 tie veci o pocte uchadzacov a prijatych by mali byt na stranke skoly, nemyslim si ,ze je tam velmi tazke sa dostat, ale uz samotne studium ako som mala moznost pocut je asi najtazsie co sa svk tyka...mozno aj preto ,ze ose tam skusaju a ucia ti,kt. ucia aj medikov a niekedy nevedia dobre odhadnut co unesie medik a co student ose ,kt. nesedi cely den na zadku za knihami ,lebo ma aj prax a v skole trci dlhsie...ak sa nechces velmi drvit teoriu ,tak chod do ruzomberka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. názov odboru sa nepíše veľkým písmenom
3. interpunkcia sa za nadpisom nepíše a už vôbec nie, ak nadpis netvorí veta s veľkým začiatočným písmenom