Ahojte, mohla by som Vás poprosiť či by ste si našli chvíľu čas a vyplnili mi dotazník? Orientujem sa na vekovú skupinu od 17 až 25 a skúmam vplyv médií na správanie spotrebiteľa. Je to len chvíľka, nič zložité, veľmi by ste mi pomohli Ďakujem
https
@liv112 Myslíte si, že médiá nám pomáhajú formovať a ovplyvňovať naše názory a postoje?
zlozita otazka, sa pytas ci u mna? alebo ci ja si myslim ze u inych ludi? u mna 100 percent nemam nazory a postoje z medii ale ludia s nizsim iq nemaju proste na to aby si vytvorili svoj vlastny nazor tak veria vsetkemu co vidia, pocuju takze u nich je to jasne ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
zlozita otazka, sa pytas ci u mna? alebo ci ja si myslim ze u inych ludi? u mna 100 percent nemam nazory a postoje z medii ale ludia s nizsim iq nemaju proste na to aby si vytvorili svoj vlastny nazor tak veria vsetkemu co vidia, pocuju takze u nich je to jasne ano