Máte už niekto skúsenosť s blow outom pri rozťahovaní ucha ? Mám iba 4mm, ale na vonkajšej strane ucha (nie na vnútornej, kde zvyčajne blow out vindo) mám trošku vystúpnutú kožu, ktorá je suchá .... Poradí mi niekto čo s tým ?
Takéto komenty som nechcela ... proste už som sa rozhodovala strašne dlho, že to spravím, viem aké môžu byť následky..... A primitívi z Afriky ?? Sú to tí najrozumnejší ľudia .... neničia prírodu tak ako my ...
To nie je blow-out, len odretá koža... nechaj to zaschnúť a netrhaj to. Počkaj kým to samo odpadne. Tiež sa mi to stalo Blow-out by bol, keby si mala celé to vnútro vyvrátené von a krvácalo by to trošku.
Tak hojiť sa ti to bude mesiac, ale koža ti zoschne a odpadne do týždňa Neviem ako rýchlo rozťahuješ ty, ale určite si s ďalším rozťahovaním počkaj aspoň 2-3 týždne...
@roryanne mám zatiaľ iba 4mm a rozťahujem týždeň ... ale toto mám už od 2mm .... neviem prečo mi to ucho tak reaguje :/ nevieš kdekúpim tej jojobový olej či čo to je ?
Reaguje ti tak ucho, pretože rozťahuješ príliš rýchlo a koža sa nestíha spružiť za tak krátky čas, aby sa dala roztiahnuť. Netuším, kde sa to dá kúpiť.
tiež sa mi to nepáči to roztahovanie, mojmu ušku by som to nikdy neurobila , ale nepovedala by som že ludia z afrických kmenov su PRIMITIVNI. Možno skôr necivilizovaní, ak sa tak nazýva to, že nepoznaju internet a nejazdia na autách a nebirdzuju. Podla mna su dost rozumni, ved ludia čo vedia rozoznať odtlačky kopýt bez gugla, poznaju vela bylin, a zhotovuju si všetky veci takmer sami, vlastnoručne, určite nie su sprostí...
@poke súhlasím, že teraz to má každý a že už to nemá ten význam, aký to malo pred pár rokmi, ale zober si, že aj také obyčajné náušnice nosí každý je síce dosť veľká škoda, že tunely sa dostávajú na úroveň náušníc, ale keď sú ľudia blbí a za všetko chcú byť ovcami
@impulse dalsia co nevidela cernocha ani na obrazku a ide sa hadat? ti primitivi ta zastrelia aj za suchy rozok a to uplne bez srandy.. koniec koncov Johannesburgu je v priemere 60 vrazd denne.
Btw nepredstavujte si cernochov z k menov ako ludi zijucich niekde pod konarom. Takych kmenov je tam uz minimum, velka cast z nich bola socializovana a teraz chodia robit bordel do miest, kde su peniaze, pretoze nic ine nepoznaju.
@tommyhot okej, ja nehovorím, že všetci ale nehádž všetkých do jedného vreca aspoň.. pretože tu ide o kmene, ktoré majú rozťahané uši (keďže je táto téme o tom) a práve tí žijú v symbióze s prírodou nebavím sa o černochoch, ktorý robia bordel...
@impulse a ako vies, ze ziju v symbioze s prirodou? tieto kmene uz su silno socializovane (usi maju roztahane stale a su dopichany zelezami od hlavy az po nohy) a ziju na predmestiach vacsich miest, pripadne v rovnakych budach niekde dalej od civilizacie, ale maju auta, televizory, satelity a vsetky vymozenosti moderneho sveta... to o com ty hovoris, sa takmer vytratilo ked sa zacala kolonizacia afriky.. samozrejme media ti o tom nepovedia
@tommyhot Vsade bol, vsetko vie, vecne ma pravdu.. Strasne sa tesim, ked si rozbijes tu svoju hubu nevymachanu. Poznam cele cierne rodiny, ktore emigrovali a, predstav si, nevrazdia, nekradnu, maju vyssie alebo vysokoskolske vzdelanie a ich deti su normalne na slusnaka vychovavane.. Tak si ma teraz tymi svojimi vseobecne platiacimi pravdami trochu zarazil. Idem zavolat frajerovi, nech zobere bejzbolku a ide robit bordel do mesta, lebo tam su peniaze a on nic ine nevie.
@transplantovana ja ked som bol v irsku tak sa cernoska vysrala za jazdy uprostred busu.. a co som sa tam bavil s ludmi tak tam o cernochoch nemaju zrovna najlepsiu mienku, nieco ako u nas cigani.....ja nehovorim ze nejsu vynimky aleje ich omnoho menej! za tých par slušných snat teraz nebudeme chvalit ze sa spravaju normalne a nekradnu, ved to ma byt predsa samozrejmost!! ale zeny na slovensku si ich obhajuju, lebo su strasne "chrumkaví" a maju velku "charizmu" ... kolko sloveniek sa uz vydalo za cernocha... a potom boli prekvapene
@tomyy hej, prave preto som s nim, lebo je chrumkavy a ma velku charizmu.. Ja som nepovedala, ze nie su medzi nimi zli, su, aj ako medzi zltymi, bielimi a fialovymi.. Ale skoda reci.. Reagovala som na pana, ktory ich opisoval ako zvieratka, viac sa s tebou nemam o com bavit. Ty povies ze si pocul, ze o nich nemaju bohvieaku mienku.. Ako keby mali nejaku o poliakoch, slovakoch, cechoch a litovcanoch, ktori tam pracuju..
@tommyhot ja v takej krajine zijem, tak sa hram na mudru. A hej, je to aspon nejaka vzorka, aspon nezovseobecnujem tak ako ty, ale z niecoho realneho, s cim sa stretavam doteraz, vychadzam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
To sa tu už naozaj budem o chvíľu cítiť ako niekde v africkom kmeni.
jeeeej podme podporit vsetky teorie ze biely ludia su zly zly zly a cierny su ti dobri!
je mi z toho celeho pseudohumanizmu zle
Btw nepredstavujte si cernochov z k menov ako ludi zijucich niekde pod konarom. Takych kmenov je tam uz minimum, velka cast z nich bola socializovana a teraz chodia robit bordel do miest, kde su peniaze, pretoze nic ine nepoznaju.
chod zit do krajiny, kde je cernoch na kazdom rohu a potom sa hraj na mudru
a vsetkym by som prial pobyt v JAR,kde denne zomrie 50-60 ludi,len kvoli tomu ze su BIELY,alebo kvoli tomu ze mas o rohlik viac..