Na eube ma zobrali na tieto dva odbory Bankovnictvo financie a investovanie... a na Hospodársku informatiku. Neviem sa rozhodnúť,ktorý si mám vybrať.Viete mi niekto poradiť? Co s atýka obtiažnosti štúdia,a hlavne neskoršieho uplatnenia ... niečo čo by mi
co sa tyka toho bankovnictva tak tam sa je asi aj tazsie zamestnat lebo je vacsia konkurencia... ci? absolutne neviem,baví ma matika,a neviem v com spociva to bankovnictvo,to je skor asi biflovacka ci?
na hospodárskej informatike máš o trochu viac matiky a aj informatiky ako na ostatných fakultách. čiže ak nemáš rada informatiku tak tam určite nechoď (nie nejak extémne predsa je to len ekonomická škola, len viac ako na iných fakultách). .
a k tomu bankovníctvu. v princípe sú už ostatné fakulty takmer to isté čiže to, že to má v názve bankovníctvo neznamená, že musíš robiť v banke. zamestnáš sa s ňou tak isto ako z ostatných fakúlt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a k tomu bankovníctvu. v princípe sú už ostatné fakulty takmer to isté čiže to, že to má v názve bankovníctvo neznamená, že musíš robiť v banke. zamestnáš sa s ňou tak isto ako z ostatných fakúlt.