Baby, vadí vam pri sexe keď chalanov žaluď je zakryty predkožkou?A nedá sa pretiahnuť za žaluď???
lebo mam 14 rokov a moja predkožka sa neda pretiahnut za zalud...vadi vam to? mozete mat sex s niekym kto ma takyto penis? prosim baby piste...chcem vediet ci je sex s takouto predkozkou mozny
nooo tomu sa hovori Fimoza..láska.viš čo? ic urológovi a ten ti to šikovným palcom napravý alebo skalpelom alebo liekmi lebo vznika dost zapalov a je to NECHUTNEEEEE !!!!!!!
som rad ze sa bavite...a som este radsej ze riesite aky mam vek v profile...len ma trosicku mrzi ze neriesite absolutne ale absolutne moj problem...prosim baby piste ci vam to vadi...
no...lenze viete...taky problemik sa tu vyskytol...ja nemam 18 a k doktorovi musim ist s rodicom...a co mam povedat mame ze ani bohovi mi nejde pretiahnut predkozku cez zalud? pochopte ma...neda sa t oriesit nejako "naprirodno"?
niektorí s tým žijú celý život, ale to ho musíš mať aj dosť malého či nie? si predstav aký humus tam musí byť, keď sa tam nemôžeš dostať, je to viac menej dosť častý jav, tu ti s tým nik neporadí, jedine tak obvodný ktorý ťa pošle k urológovi
ak je pravda co si tu napisal, mal by si okamzite zajst za svojim lekarom, nech ta posle ku urologovi tak ako to tu pisali iny, mal by si ist cim skôr aby sa to nezhorsilo, ak sa hambis a nepojdes, pri erekcii sa ti moze zle prekrvovat zalud a to by si urcite nechcel lebo potom si uz velmi nezasukas chlape
Mozno ked pojdes na 15rocnu prehliadku ,tak to spomen lekarovi a on ta s tym posle k urologovi, to ti snad take trapne potom nepride, povedat to rodicom.
zasnem aki su tu vsetci napomocni.... ja som mal ten isty problem a vyriesi to jedine smyk smyk skalpelom ..... sice neviem co by na tom malo byt nechutne ale tu nejde O TO CI TO BABAM VADI TU IDE O TO ZE TY NEMOZES MAT SEX LEBO TA TO BUDE SKUENE BOLIET ! Je to jednoduchy chvilkovy zakrok pod anesteziou takze nic nebudes citit 2 tyzdne si nebudes moct honit a potom mas pokoj na zvysok zivota inej cesty niet
A ak sa bojis toho zakroku tak si naprosto nezrely.... niekto musi chodit kazdt vecer na dializu a nestazuje sa jak by si to niektori s tebou radi vymenili
Čo sa týka obavy z rodičov, chcem podotknúť, že túto chybičku si mali všimnúť oni (najmä mama) a dnes by si o tom už ani nevedel. Nehanbi sa, nemáš sa prečo.
mne pri sexe to vadit nebude...nechapeme sa...ked mam stoporeny pen tak ja tu predkozku nemam stiahnut tu za zaludom...ale ja ju mam akoby vacsiu preto este aj ked je stoporeny tak zakriva zalud
"ani bohovi mi nejde pretiahnut predkozku cez zalud?"
".ked mam stoporeny pen tak ja tu predkozku nemam stiahnut tu za zaludom...ale ja ju mam akoby vacsiu preto este aj ked je stoporeny tak zakriva zalud"
myslím že nechápem čo ti vlasne je ak sa nedá pretiahnuť tak buď doktor alebo ako nám babka od malička hovorila...."naťahovať"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Btw, dáš sem aj fotku?
hangtime11 si kruty
@rintintin Strašne mi vadí, keď má chalan penis.
ved nie si padavka !!
=D
".ked mam stoporeny pen tak ja tu predkozku nemam stiahnut tu za zaludom...ale ja ju mam akoby vacsiu preto este aj ked je stoporeny tak zakriva zalud"
myslím že nechápem čo ti vlasne je ak sa nedá pretiahnuť tak buď doktor alebo ako nám babka od malička hovorila...."naťahovať"