Ahojte ludia, o rok idem maturovať a pomaly si začínam vyberať vysoké školy. Najviac zo všetkého sa chcem dostať na Archeológiu na Univerzite Komenského a preto sa vás chcem spýtať a hlavne tích ktorí tam chodia alebo resp. chodili že ako prebiehajú prijí
Kamaratka je archeologicka a nasla si kratkodobu "pracu" v nasom miestnom muzeu na dohodu alebo tak nejak a co ja viem ci zaraba aspon polovicu minimalnej mzdy??
Ahoj, ja tam síce nechodím ale som bola na prijímačkách. Bol to len test všeobecných študijných predpokladov pre vš štúdium, nič ťažké A maturovať nemusíš z dejepisu.
Sú tam aj z histórie aj také na logiku napríklad máš radu čísiel a jedno máš vynechané, inak pochybujem že tam je chémia a že to ti bude v archeológii treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
btw ktosi mi vravel ze sa tam uci aj chemia, tak ja by som maturoval mozno z nej aby som tam nesiel ako uplny kreten a neucil sa zakladne veci