Zdravím, ja by som sa len chcela spýtať či je potrebné mať na štúdium biologickej alebo forenznej antropológie aj maturitu z chémie. A oplatí sa to študovať v zahraničí či sa to dá zvládnuť aj u nás ?
@lucyyn tak do toho choď. Aj mňa by to bavilo. Ale myslím, že na SR nemáš s tým budúcnosť. Ak máš šancu, zahraničie, už aj! A naplň môj sen, nech vidím, že je reálny, Temp.
@lucyyn Tak záleží od školy, na ktorú chceš ísť, každá škola má svoje podmienky prijatia, niekde tú maturitu absolútne nevyžadujú, inde máš za ňu body najviac, a inde je zas podmienkou
@lucyyn prosím ťa kde chceš ísť na školu? ja tiež veľmi vážne uvažujem nad forenznou antropologiou (nie kôli Temperance aj ked je pravda že vdaka nej som sa k tomu dostala ) lenže nejako neviem zvoliť školu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale dúfam, že tvojím vzorom nie je fakt tá Brennanová .
@8 ehm
síce mi booth nepríde ako vzor dokonalého darcu... genetického materiálu... ale aj tak je super!
Ale dozviem sa už prosim vás aj odpoved na moju otázku ? vdakaa