Potrebujem poradiť.... Strašne sa mi páči jedno dievča, ktoré chodí so mnou do školy, no je v inej triede a často sa nestretávame. Vždy keď ju vidím, tak sa mi pozdraví, ale ja mám (trému) a preto jedine čo zo mňa vide je len ahoj...
Na ICQ si píšeme a
zlaty chlapec ... nehanbi sa, v najhorsom pripade nebude spolupracovat... su aj horse veci... na svete je peerdo inych baab... ak ti za to stoji, tak ta neodkopne ... smelo do toho
tak sa jej skús spýtat či by nešla s tebou a s kamošmi von....alebo jej to naznač na ICQ...ale nie príliš rýchlo,skús jej polichotiť!na dievča to velmi zapôsobí....a to či mám alebo nemá priatela to musíš zistiť nejako sám...držim palce
Ja sám neviem čoho sa bojím. Možno toho čo povie. Som až príliš opatrný... raz sme si písali a ona mi napísala či neviem kde by si mohla zarobiť. Ja roznášam letáky pre jednu firmu a tak som sa jej spýtal či by nechcela pomôcť no a ona súhlasila s podmienkou, že budeme roznášať spolu. Ja mám obavy, že tam niečo po... .
@bejacik no veď o to ide.. na jednej strane som rád. No na strane druhej ako som už písal sa obávam, že poviem niečo čo budem ľutovať...
BTW.. myslíte, že je dobrý nápad sa vypytovať na ňu jej spolužiačok?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
BTW.. myslíte, že je dobrý nápad sa vypytovať na ňu jej spolužiačok?