pojdeš na namestie ked sa ti enjaki zapaači pojdeš za nim poweeš ahoj neweeš kolko je hodin stratila som sa nwš kade sa de tam a tam jeeej toto maš pekneee kde si to kupil nevieš z matiki že blablabla...no a budeš mu doliezat kim si ta neobluuubi...mam odskušanee celkom to funguje...
Heh tak to som nezazil aby ma daka holka zastavila na namesti a zacala sa ma pitat kde som kupil hento tamto to skor nemas ohen alebo cigu alebo take hovadiny no sice som starsi ale popravde povedat asi by ma nenatchlo keby zenska sa mi pchala niekam neviem som asi stara skola
a načo by ti v 10 bol ?, ja mám o 2 roky viac a vôbec na nesere ze nikoho nemám, blbá otázka čo mas robit ? ked budes robiť to čo mi tu píšeme a budeš sa správať tak ako ti tu mi píšeme tak to nebudeš ty !, takže buď sama sebou a ono to po čase samo pôjde
9. ja som vôbec na toto nenarážala !!! ja som len chcela vedieť načo ho tak potrebuje, pochváliť sa pred kamarátkami ?, nech si ešte užíva detstvo, nevkladaj mi do úst to čo som nepovedala
10.Seaqull1 ako niezeby som bola ja nejaka stara ale toto je uz dost na hlavu postavene.... v 10 som behala vonka v teplakoch a mala som v pazi... a nie este nech sa opyta ze kondom s akou aromou je najlepsi tak si asi pomyslim ze som na dochodku...
a naco ti je v desiatich frajer? aby ti mal kto robit spolocnost na preliezkach v piesku? vazne ved v desiatich som nechcela spavat bez babiky a tu sa riesia chalani.
Prestaňte všetci, čo je na tom? Veď je to milé.. Viete, tie detské lásky, napoly platonické, keď sa držíte tajne za rohom za ruky a od hanby ste celí červení
Vieš, podľa mňa to príde nejako samo.. Viac sa stretávaj s chlapcom, ktorý ti je sympatický.. Môžte chodiť von, alebo spolu nejak športovať.. Určite to príde v správny čas
beriem, mozno je to mile ale v desiatich??? to je snad zly sen...nemam nic proti detskym laskam, ale ak to pride samo... nie ked sa desatrocne decko opytaa ako si najst chalana...
No a čo? Veď aj ona to chce zažiť.. Ja som tiež mala v 10 takú detskú lásku a nepokladám to za zlé.. Hrávali sme spolu futbal za panelákom, schovávačku a to je všetko.. A mám na to také pekné spomienky
boze toto je akoze real? to vazne sa tu 10 rocna baba pyta ako najst chalana? detske lasky su v pohode ale nie cez net ako vazne tak toto vazne kam ide birdz. zachvilu tu budu pisat blogy a zamoria cely birdz.
este ta zavislost od rozpravok, priserne naivne predstavy o zivote ojjojoj X(
dnes uz ma kazde decko pristup k casopisom a portalom, kde si svoje problemy riesia teenagery a mladistvi a tak teraz tu mame vysledok...uz len cakam, ked tu 8 rocne dievcatko zalozi diskusiu typu "moj frajer je uz na strednej a ja sa bojim ze uz bude sexovat aj s inymi, lebo tie maju vacsie prsia"
10. uplny suhlas...co k tomu dodat, tesim sa na nasledujucu generaciu
na chalanov nemyslim a to mam 16 ....v desiatich som sa este hrala s babikami(neviem naisto ...neviem na co by ti bol,si este dost mlada na to aby si si s niekym zacinala,uzivaj si detstvo dokial to ide su to najkrajsie najbezstarostnejsie chvile,lebo potom to uz je len horsie
tak tu mate vsetci pravdu tym ze budes mat v desiatich chalana tak nic s tym neziskas mozno ho chces mat preto aby ti kamosky zavideli ale to sa mylis....o par rokov napriklad ked budes mat 16 rokov tak potom ked budes s chalanom chodit zo taky rok a ti da kopacky tak na chalana ani nepomyslis to mi ver mam skusenosti takze este si uzivaj detske casy...sak ty raz zistis
počuvajte vobec keť neviete čostoho strčenia bude obi dvaja račej totam nestrkajte hej jednoducha rada lebo potom to začne mili moji niekoho to boli aniekto je za to zotpovedni nie to male odkas všetkym čo sapripravuju navec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
...sa spytak dakeho ci sa s tebou nepohra s barbie..mozno vas to zblizi..lol
8. super mas 12 a co ?....snad by si nechcela uz s niekym spat
Vieš, podľa mňa to príde nejako samo.. Viac sa stretávaj s chlapcom, ktorý ti je sympatický.. Môžte chodiť von, alebo spolu nejak športovať.. Určite to príde v správny čas
A autorke diskusie: Hum hum hum... Neviem... Ale raz či neraz si niekoho nájdeš
desat som mal pred piatimi rokmi, tj v 2003...
este ta zavislost od rozpravok, priserne naivne predstavy o zivote ojjojoj X(
dnes uz ma kazde decko pristup k casopisom a portalom, kde si svoje problemy riesia teenagery a mladistvi a tak teraz tu mame vysledok...uz len cakam, ked tu 8 rocne dievcatko zalozi diskusiu typu "moj frajer je uz na strednej a ja sa bojim ze uz bude sexovat aj s inymi, lebo tie maju vacsie prsia"
10. uplny suhlas...co k tomu dodat, tesim sa na nasledujucu generaciu