Ahojte chcem ísť na medicínu som druháčka len neviem ako sa mám začať učiť biológiu a chémiu ako ste sa na to pripravovali vy ?? Ako mám s tou biológiou začať mám aj tých 3000 ( biola a chémia) otázok a mám tie učebnice s biológie ( je ich 6) len ako na t
Prides sadnes si, otvoris knihy a ucis sa. Co cakas, ze ti tu povieme aby si kazde rano sa 3x otocila na pravej nohe, potom si odpluvla a nato sa pomodlila?
A v druhom by som nato este sral, aj v tretom. Akurat sa uc to co robite v skole.
asi nechodíš na gympel, či? Lebo tam by sa to dalo učiť popri tom...začni nejakými základmi, čítaj si z kníh a potom sa nauč otázky... nevidím zmysel naučiť sa otázky a odpovede, keď nebudeš mať potuchy, čo sa učíš.
aha ked nechodis na gympel. Tak si postupne preberaj ucivo. Si pozri, ktore knizky su dobre, nie nutne ucebnice do skoly ale su aj knihy pre stredne skoly, kde su nektore veci lepsie napisane a postupne si rob prehlad, nech vo stvrtom uz mas nejaky zaklad a nato sa nasrotis tie otazky
Dosť to záleží od toho, na akú školu chodíš.. Ak nemáš už teraz na strednej chémiu a biolu, tak to bude určite ťažšie. Ale všetko sa dá Poznám jednu babu, ktorá chce ísť z OA na medicínu, dokonca do zahraničia :-S
A k tomu učeniu, keďže je toho veľa, neskúšaj sa to nejako bifliť, čítaj s porozumením a ak ťa to naozaj baví, tak ti to do hlavy pôjde. Aspoň u mňa je to tak
ja keby som na tvojom mieste a teda nemam ani moc zaklady.. ale este dost casu asi by som si pozrela ako vyzeraju otazky a vybrala si nejaky okruh ktory ta zujme k tomu si nasla knizky a snazila sa to nastudovat co najviac...ked budesmat prejdes si otazky zistis ako si an tom a posunies sa na dalsi okruh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A v druhom by som nato este sral, aj v tretom. Akurat sa uc to co robite v skole.
A k tomu učeniu, keďže je toho veľa, neskúšaj sa to nejako bifliť, čítaj s porozumením a ak ťa to naozaj baví, tak ti to do hlavy pôjde. Aspoň u mňa je to tak