ahojte, paci sa mi jeden chalan z nasej skoly, ale neviem ako ho mam zaujat a spoznat ho...ani si nezdravime, ale registrujeme sa, mam pocit ze dost casto sa na mna pozera aj ked som isla okolo a on bol s kamosmi a tak...ale neviem ako nanho...pomozte mi
Jednoducho si nieco vymysli, ze chces s niecim pomoct v skole a tak... Len nerob take hluposti jak ti tu radia ze hned na vec. Najskor sa s nim musis skamaratit a potom mozno viac a mozno zistis, ze nie je ani taky uzastny jak si ho predstavujes.
S chalanmi je to jednoduché, normálne za nim príjdi a povedz mu, že sa ti páčí, popr. mu môžeš dať pusu, aby vedel, že to myslíš vážne. Nič na tom nieje, hlavne nič nenaznačuj a choď rovno na vec
KOPRDIL, neviem co by si ty spravil keby za tebou prisla daka, ktoru fakt nemusis, dala ti pusu a povedala ze sa jej pacis No ja by som nevedel sko sa zachovat...
@Milo5 Ja by som sa od nej asi odtiahol a nejako nežne sa jej pokúsil povedať, že o ňu nemám záujem, nič ťažké ... Ak spraví to, čo som jej poradil, aspoň bude hneď vedieť, na čom je
chalani su spomaleni totalne to oni by tu toto mali riesit ako nas oslovit, a nie my ich..mam podobny problem ako ty, len je to este haluznejsie, ze byva vo vedlajsom vchode, ma rovnakeho psa a chodi aj do tej istej skoly..ale aj tak sa nezdravime ani nic...rozmyslala som ze ho budem zdravit, lenze nwm..no..nech ma on pozdravi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale to vazne neber, to si len vymyslam
@fartgas velmi vtipné
to urcite zaregistruje
@fartgas keď sa tebe páči chalan, tak ho hneď pobozkáš?
"je 12:46"
"jeej ďakujem zachránil si mi život... to mám ešte hodinu čas a som hladná jak pes. Nie si aj ty hladný?"
a kopneš ho do gulí, dáš mu facku atd... už som to písal