Ja občas schovám nejaký predmet na nezvyčajnom mieste v byte a čakám, koľko bude frajerke trvať, kým si ho všimne. Raz takto bolo na lampe avokádo asi 2 týždne a aj tak si ho nevšimla, tak som jej ho ukázal.
Alebo som do vitríny v obývačke každý deň schoval nejakú potravinu a tiež som čakal, kedy si to všimne - bolo tam už vrecko šošovice, nejaká konzerva a ešte nejaké veci, ale keď si to po 3-4 dňoch nevšimla, tiež som jej to už ukázal.
Alebo raz som asi pol hodinu bicykloval za kamošom, zazvonil som mu, a keď otvoril, povedal som "Nič", a hneď som sa otočil a bicykloval som naspäť domov. A smial som sa celú cestu späť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Alebo som 200 takýchto bábätiek rozmiestnil po celom dome u rodičov: » www.amazon.com/Babies-200pcs-P...
Alebo raz som asi pol hodinu bicykloval za kamošom, zazvonil som mu, a keď otvoril, povedal som "Nič", a hneď som sa otočil a bicykloval som naspäť domov. A smial som sa celú cestu späť