Zdravim ! buduci tento rok chcem podat prihlasku na Akademiu Policajneho zboru v Bratislave ale vzhladom k tomu ze je tam velky natlak tak sa bojim ze ma tam neprijmu.. CHcem sa opytat ze v pripade zeby ma nepriali ci existuje aj niejaky iny sposob ako sa
myslím, že minulý rok tam bol nejaký ako keby škandál, že zistili, ako tam prijímali tých ľudí a že tento rok, pokiaľ sa vážne učili na prijímačky, tak sa dali zvládnuť.. spolužiaka z gympla tam zobrali a po dvoch týždňoch odtade odišiel ale zase on je osobitná kapitola
Okej dakujem ale moja otazka smerovala hlavne na to ci nieje niejaky pripravny kurz,vycvik alebo nulty rocnik lebo nemienim davat na tu skolu 5 000 eur aby ma zobrali..
Neni tam ziadny pripravny kurz ani nulty rocnik...mas jedinu sancu ak mas niake kontakty ak nemas tak je tvoja sanca 1:100 a nerobim si steba srandu...jedine, ze by si patril k ludom co maju same jednotky od zakladky po maturitu iq aspon 150 a napisal by si tie primacky fakt ze na plny pocet bodov ale nie horsie ako na 95% , ale uprimne ti poviem najveciu sancu mas ak si das prihlasku na vysoku skolu ministerstva obrany v brne, tam sa dostanes urcite ale sem pochybujem..mne to trvalo 2roky, nepoznam skolu kde je takyto tazky primaci proces, ak chapes ako som to myslel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.sme.sk/c/6442758/na-po...
"Y U Got €"?
Osobne si myslím, že číslo v článku vôbec nemusí byť konečné.
To, že takýto scenár mal pravdepodobne každoročný replay, je asi isté.
Aspoň poriadne vidno, aká je (minimálne) štvrtina slovenských policajtov už pred nástupom do školy.