v zivote nerobil na linuxe a nevie ho ani nainstalovat...this will be fun...alebo uz aj na linuxe sa da nastavit uplne vsetko cez gui bez znalosti terminal prikazov?
Mandriva, fakt? Nema ona nahodou plateny support? Ci to sa mi s niecim myli?
Daj si Ubunticko. Ja som uz tiez zaciatocnik, sice mam uz Linux pol roka, ale nejako specialne sa v nom nerypem Ale vystriedala som snad uz 5 distier, vratane Fedory, ktoru som opustila, lebo som tam furt mala nejaky problem - vsetko bolo hard to install a niektore veci ani nesli, nejako to proste dokaslali pri tych novych releasoch. No a teraz mam par mesiacov Ubuntu a som uplne spokojna. Pre nenarocneho a zacinajuceho pouzivatela je dokonaly, fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
prajem veľa šťastia s jeho používaním
...a už sa teším na deň ked Birdzáci napíšu to čo chcú napísať do prvého komentára a nie tam kde má byť nadpis
Daj si Ubunticko. Ja som uz tiez zaciatocnik, sice mam uz Linux pol roka, ale nejako specialne sa v nom nerypem Ale vystriedala som snad uz 5 distier, vratane Fedory, ktoru som opustila, lebo som tam furt mala nejaky problem - vsetko bolo hard to install a niektore veci ani nesli, nejako to proste dokaslali pri tych novych releasoch. No a teraz mam par mesiacov Ubuntu a som uplne spokojna. Pre nenarocneho a zacinajuceho pouzivatela je dokonaly, fakt