Diskusie - 982. stránka fóra
19
Na aký tábor idete?
Na aký tábor idete? Ja na dva týždne do Chachalandu do Podskalia a Na konský tábor na dva týždne do Papradna. A vy? (Viem, už sa pýtam tretí krát Otvor fórum »
4. 6. 2016 11:46
11
Čo by ste urobili na mojom mieste
Chodila som na gymnázium. Dlho som sa nevedela rozhodnut kam si dat prihlasky. Uvedomila som si ze by som chcela ist skor na umelecku skolu. Tak uvazujem ci ostat rok doma pripravovat sa na grafiku lebo nemam... Otvor fórum »
4. 6. 2016 11:31
4
SimCity multiplayer
Dá sa na SimCity 5: Mesta budúcnosti v crack-nutej verzii hrať multiplayer ? Alebo čo potrebujem k tomu ? Otvor fórum »
4. 6. 2016 11:21
13
GTA cheaty
Poznáte nejakú stránku, kde sú všetky cheaty na GTA 5 na PS3? Ak áno budem vďačný. Neviem nájsť nejakú prehľadnú stránku, kde by boli všetky. Otvor fórum »
4. 6. 2016 10:21
27
Tááákže dnes pijem ružové vínko a čo vy ?
otazka je jasna netreba nic dalsie pisat :D Otvor fórum »
4. 6. 2016 01:29
30
Máte radi Happy Tree Friends?
Po dlhej dobe som si znova pozrel túto morbídnu rozprávku a sa čudujem, že som tie diely ešte nevidel. Niekedy sa desím ako to tí tvorcovia vymysleli také hlúposti. Kto to pozná, máte to radi? Nejaký... Otvor fórum »
4. 6. 2016 00:34
9
Tri dôvody na úsmev
Ahojte. Princíp fóra je jednoduchý :) Napíšte tri dôvody, ktoré vám vedia vyčariť na tvári úsmev. Otvor fórum »
3. 6. 2016 23:38
9
Too insist
Spoznala som jedneho chalana (ja 22 on 25, študenti), ked sme isli prykrat spolu von, brala som to nezavazne, nic som neocakavala. Ale na moje prekvapenie sme si velmi padli do oka Otvor fórum »
3. 6. 2016 22:55
10
Tejpy
ahojte, mam problem s členkom už od marca . Raz som sa strepala na schodoch betonovych čo mame na terase, zlomene to vraj nebolo iba pomliazdene lenze odvtedy ma to boli aj pri chodzi a nehovoriac... Otvor fórum »
3. 6. 2016 22:29
17
Odmeraný kamarát , ale,,.
Chlapi , ako mam brat pozvanie na vikend od muza , s ktorym som sa videla 2x, raz som u neho prespala. Nestalo sa medzi nami nic. Obaja sa vidime ako objekt. Mame si co povedat,... Otvor fórum »
3. 6. 2016 21:57
14
Maturita az v septembri
Dobry den prajem! Kebyze sa mi nahodou nepodari spravit maturitu, tak ked ju urobim v septembry, tak mozem ist hned na VS? Chcem ist na Paneuropsku, je platna, neuznaju mi to potom? Dakujem :) Otvor fórum »
3. 6. 2016 21:14
25
Váš kúpeľňový rituál
Čo robíte, keď sa sprchujete alebo kúpete, a ako sa umývate potom, čistíte si zuby alebo čúrate pred tým, potom alebo počas sprchy / kúpeľa? Robíte ešte niečo iné, o čom netuším? Napríklad čistenie uší,... Otvor fórum »
3. 6. 2016 19:56
1
Pomoc s hudbou =)
Prosím vás keby ste mi poslali nejaku staru pomalu hudbu do scénky romeo a julia ako tancuju na tom plese , žiaden balet proste staru pomalu hudbu dakujem za všetky odpovede :) Otvor fórum »
3. 6. 2016 18:40
34
Kamarádi s výhodami
Čaute.. Dokázali by ste niečo také s kamarátkou/kamarátom ktorá/ý vám je ako súrodenec? Ja mám kamarátku ktorá mi je ako sestra a myslím že by som nedokázal mať s ňou niečo viac :D Bolo by mi to divné. Ako... Otvor fórum »
3. 6. 2016 16:37
8
Futbal Slovensko Irsko, kto vyhrá v sobotu podľa vás?
Naposledy sme hrali futbal proti majstrom Nemcom, a sme ich porazili. Myslitentak istp dame aj Irov zajtra? Otvor fórum »
3. 6. 2016 15:32
6
Realizácia filmu.
Chcel by som natočiť celovečernú komédiu, niečo na štýl Woodyho Allena, a chcem sa spýtať či sa niekto nevenuje amatérsky filmárstvu, alebo nemá aspoň nejakú radu, kde by som pochodil. Producentov aj audioviz. fond... Otvor fórum »
3. 6. 2016 12:53
3
Nejde mi zapnut ntb asus n53sv
Pri prenasani ntb sa mi odpojil kabel od ntb .. Zo siete a logicky sa vypol .. Po zapojeni mi uz nesiel spustit nic nereaguje ah .. Skusal som vypajat zapajat a drzat tlacido power . baterku mam... Otvor fórum »
3. 6. 2016 03:25
20
Dostať sa nejak na úroveň "človeka"
Ahojte :) prosím Vás o radu a tipy ako schudnúť čo najviac najúčinnejšie. Ja viem že je na túto tému milión diskusií ale väčšinou sa tam nič rozumné nenachádza. Prosím poraďte mi nejakú konkrétnu stravu, potravinu... Otvor fórum »
2. 6. 2016 22:50