Diskusie - 982. stránka fóra
12
Chuť na mäso- krvná skupina
Ahojte, chcel by som vás poprosiť o vyplnenie dotazníka- je naozaj veľmi krátky- 4 otázky. Poprosil by som dotazník vyplňovať stredoškolákov vo veku 15-19 rokov. Ďakujem :) Otvor fórum »
4. 6. 2016 18:46
7
Kontaktné šošovky
Mám šošovky na mesiac. A neviem kedy ich mám vyhodiť a kúpiť nové :D čítala som, že vtedy keď už cítiš, že sú staré. Škrabú ťa v oku a tak :D zatiaľ ich mám 3 týždne... Otvor fórum »
4. 6. 2016 18:00
17
Sú Slováci Slovania?
Sme Slovania? Niekde som čítal, že z DNA sa dá zistiť príslušnosť k etniku a Slováci majú veľa génov zhodných s Germánmi. Každopádne je možné, že má niekto z nás predkov z Ázie a pritom nemá ázijské... Otvor fórum »
4. 6. 2016 16:41
4
Bolesť očí v 3D
Ahojte ľudia. Dnes ma pozvali kamaráti do kina na 3D Film. Problém ale je, že ja som na 3D v kine ešte nikdy nebol. Teda raz v štvrtom ročníku som bol na takej rozprávke v Dinoparku... Otvor fórum »
4. 6. 2016 15:34
14
šikana
ahojte chcel by som sa spýtať na vašu radu .. mám kamarádku ktorú šikanujú také dve kravy len tak nič im nespravila .... proste čakajú ju pred školou aby sa jej mohli vysmievať ... a mne jej je strašne... Otvor fórum »
4. 6. 2016 14:36
12
Pekné fórum
Keď ste boli malí s čím vás najviac bavilo sa hrať? Aké hry ste hrali s kamarátmi vonku? Kto bol váš najobľúbenejší dospelý? Aké máte pekné spomienky na detstvo. A čo také ste vyviedli? Otvor fórum »
4. 6. 2016 12:36UMB Aj/ŠJ prekladateľstvo
Ahojte, je tu niekto kto nastupuje budúci rok? :) Otvor fórum »
4. 6. 2016 12:10
19
Na aký tábor idete?
Na aký tábor idete? Ja na dva týždne do Chachalandu do Podskalia a Na konský tábor na dva týždne do Papradna. A vy? (Viem, už sa pýtam tretí krát Otvor fórum »
4. 6. 2016 11:46
11
Čo by ste urobili na mojom mieste
Chodila som na gymnázium. Dlho som sa nevedela rozhodnut kam si dat prihlasky. Uvedomila som si ze by som chcela ist skor na umelecku skolu. Tak uvazujem ci ostat rok doma pripravovat sa na grafiku lebo nemam... Otvor fórum »
4. 6. 2016 11:31
4
SimCity multiplayer
Dá sa na SimCity 5: Mesta budúcnosti v crack-nutej verzii hrať multiplayer ? Alebo čo potrebujem k tomu ? Otvor fórum »
4. 6. 2016 11:21
13
GTA cheaty
Poznáte nejakú stránku, kde sú všetky cheaty na GTA 5 na PS3? Ak áno budem vďačný. Neviem nájsť nejakú prehľadnú stránku, kde by boli všetky. Otvor fórum »
4. 6. 2016 10:21
27
Tááákže dnes pijem ružové vínko a čo vy ?
otazka je jasna netreba nic dalsie pisat :D Otvor fórum »
4. 6. 2016 01:29
30
Máte radi Happy Tree Friends?
Po dlhej dobe som si znova pozrel túto morbídnu rozprávku a sa čudujem, že som tie diely ešte nevidel. Niekedy sa desím ako to tí tvorcovia vymysleli také hlúposti. Kto to pozná, máte to radi? Nejaký... Otvor fórum »
4. 6. 2016 00:34
9
Tri dôvody na úsmev
Ahojte. Princíp fóra je jednoduchý :) Napíšte tri dôvody, ktoré vám vedia vyčariť na tvári úsmev. Otvor fórum »
3. 6. 2016 23:38
9
Too insist
Spoznala som jedneho chalana (ja 22 on 25, študenti), ked sme isli prykrat spolu von, brala som to nezavazne, nic som neocakavala. Ale na moje prekvapenie sme si velmi padli do oka Otvor fórum »
3. 6. 2016 22:55
10
Tejpy
ahojte, mam problem s členkom už od marca . Raz som sa strepala na schodoch betonovych čo mame na terase, zlomene to vraj nebolo iba pomliazdene lenze odvtedy ma to boli aj pri chodzi a nehovoriac... Otvor fórum »
3. 6. 2016 22:29
17
Odmeraný kamarát , ale,,.
Chlapi , ako mam brat pozvanie na vikend od muza , s ktorym som sa videla 2x, raz som u neho prespala. Nestalo sa medzi nami nic. Obaja sa vidime ako objekt. Mame si co povedat,... Otvor fórum »
3. 6. 2016 21:57
14
Maturita az v septembri
Dobry den prajem! Kebyze sa mi nahodou nepodari spravit maturitu, tak ked ju urobim v septembry, tak mozem ist hned na VS? Chcem ist na Paneuropsku, je platna, neuznaju mi to potom? Dakujem :) Otvor fórum »
3. 6. 2016 21:14