Diskusie - 958. stránka fóra
6
IPhone SE
poznáte niekoho kto ho má ? máte s ním skúsenosti ? čo sa viacej oplatí iPhone SE alebo iPhone 5S Otvor fórum »
28. 6. 2016 18:06
6
Odhlasenie auta
Caute Chcel by som si na leto kupit nejake auto , nemam s nim v plane jazdit po verejnych cestach, jednoducho zabavit sa cez leto. nieco som uz aj nasiel, ale vydavky s prihlasenym autom, ktore by som... Otvor fórum »
28. 6. 2016 16:16
80
Z morálneho hľadiska. Človek čo neje mäso, ale kúpi si zviera jediace mäso
- Je vegán, lebo neje mäso
- Nie je vegán, lebo užíva luxus mäsa
- A ja to mám odkiaľ vedieť čo on je?
Hlasuj »
28. 6. 2016 15:50- Nie je vegán, lebo užíva luxus mäsa
- A ja to mám odkiaľ vedieť čo on je?
Hlasuj »
7
Hudba na behanie
Moji milí, vďaka vašim radám som si kúpila úžasné bezdrôtové slúchadlá na behanie (lamax prime) a teraz potrebujem ďalšiu vašu radu - tipy na skvelé pesníčky vo svižnom tempe. Nejaké návrhy? :) Otvor fórum »
28. 6. 2016 15:45
1
Stredoškolský internát, Košice
Ahojte. Chcela by som sa opýtať či máte nejaké skúsenosti s nejakými stredoškolskými internátmi v Košiciach ? Ak áno, tak s ktorými ? Otvor fórum »
28. 6. 2016 15:38Brno - psychologická stáž
Viete o nejakom v pohode zariadení v Brne, kde by sa dala absolvovať stáž? Ak ste poprípade praxovali, viete aký je tam prístup, k čomu vás pustia, či vám to niečo dalo.. Chcem to čo najefektívnejšie,... Otvor fórum »
28. 6. 2016 15:16
5
Po roku idem zase busom
A strasne sa nudiiiim, ako zabit cas kym dojdem domov? Este ma caka kolona pred pristavnym mostom :/ Otvor fórum »
28. 6. 2016 15:07
18
Ludia co chodite na dnb
Je tu niekto taký že nemá s kým chodiť na akcie tohto typu? Moji jamarati to nemajú radi a ja hľadám niekoho s kým by som toto leto celkom pochodila :) Otvor fórum »
28. 6. 2016 14:31
4
Právnická fakulta UK
Ahojte, tí čo ste sa hlásili na PF UK tento rok prišlo vám už niečo ? Ďakujem pekne za normálne odpovede ; ) Otvor fórum »
28. 6. 2016 14:19
1
Prevod peňazi cez víkend
Ahojte chcela som sa opýtať, že ak mi boli peniaze posielané na účet v nedeľu cez SLSP a aj ja mám SLSP, prídu mi až dnes alebo už som ich mala mať na učte ? Otvor fórum »
28. 6. 2016 13:46
4
Štúdium na SK či život v Dánsku?
Zdravím, v septembri nastupujem do maturitného ročníka na gymku. Chcem študovať dejepis a po výške ísť do Dánska alebo inej škandinávskej krajiny. No situácia v EU je taká, že sa bojím či sa niečo nezmení dokedy... Otvor fórum »
28. 6. 2016 12:58
4
League of legends
Ahojte, mám trochu problém s LOLkom. Asi pred týždňom som hrala a vypadol mi net, takže ma automaticky odpojilo. Bol to niaky problém, takže mi net nešiel ešte asi 4 hodiny. No keď som... Otvor fórum »
28. 6. 2016 12:54Mod do the sims 2
Caute viete niekto poslat link na nude mod do the sims 2? Nasiel som súbor "bm. exe" ktorý sa kopíruje do adresáru "The Sims 2TSBin" ale tak to nefunguje. Otvor fórum »
28. 6. 2016 12:11
11
FMFI UK alebo FEI TUKE?
Riešim momentálne veľkú dilemu. Som prijatý na matfyz informatika rovnako aj na fei informatika no neviem sa rozhodnut kam ist. Zmaturoval som na SPS elektrotechnickej a matike som sa velmi nevenoval preto sa bojim ci ju na matfyze... Otvor fórum »
28. 6. 2016 11:46
2
Nový notebook
Ahojte, vedel by mi tu niekto poradiť nejakú kvalitnú značku notebookov? Prípadne aj konkrétny model, chcela by som niečo na bežné použitie do školy a voľný čas klasika filmy, net, možno nejaká hra ale nie nejaký... Otvor fórum »
28. 6. 2016 08:36