Diskusie - 935. stránka fóra
4
Tabak - Kombajn, rolovačka
Čaute hľadám niekoho kto predáva kombajn alebo rolovacku na šúľanie cigariet... a taktiež niekoho kto mi vie poradiť v tabakoch... ja fajčím drum ale moc mi nechuti..nejake návrhy? Otvor fórum »
25. 7. 2016 20:42
8
Vysoká škola bezpečnostného manažmentu KE
Ahojte je tu niekto kto chodí na Vysokú školu bezpečnostného manažmentu v KE? Chcela by som zistiť ako to tam funguje a či sa to vôbec oplatí a hlavne externe..Stojí dosť peňazí tak preto sa pýtam či aj za... Otvor fórum »
25. 7. 2016 19:51
12
Plesnivá niva
Ako zistíte, že splesnel plesnivý syr? Stalo sa vám to už? Ja som si kúpila nivu v obchode, na druhý deň som rozbalila, pozerám vzadu také bielo- zelené chumáčiky plesne, tak som to odkrájala a zvyšok... Otvor fórum »
25. 7. 2016 18:17
2
Hľadám spolubývajúcu na intrák ( z východu) , študovať idem na LF UK BA
Hľadám spolubývajúcu na intrák ( z východu) , študovať idem na LF UK BA :) Otvor fórum »
25. 7. 2016 17:52
24
Ženy ako vnímate menštruáciu?
25. 7. 2016 17:39
13
Bankový účet
Chcem si zriadiť nový bankový účet, ktorý bude úplne zdarma. V ktorej banke sa to oplatí najviac? Zatiaľ mám ako favorita FIO banku, ale ešte sa rozhodujem aj nad ZUNO alebo MBANK. Otvor fórum »
25. 7. 2016 17:16Elektrotechnika
hľadám niekoho kto sa vyzná do počítania vzorcov ohľadom elektrotechniky, do súčiastok a do schnem. Nedokážem zaistiť odmenu za pomoc ale ak sa to podari tak odmena je istá. Prosím spravu. Otvor fórum »
25. 7. 2016 17:01
26
Kedy si naposledy lízal va****
25. 7. 2016 16:55
16
Koho by si volil za prezidenta USA?
- Donald Trump (Republikani)
- Hillary Clinton (Demokrati)
- Gary Johnson (Libertariani)
Ďalšie možnosti »
25. 7. 2016 16:55- Hillary Clinton (Demokrati)
- Gary Johnson (Libertariani)
Ďalšie možnosti »
8
Nepitna voda
Dnes som omylom vypila 2 pohare nepitnej vody z umyvadla v praci. mozesa mi neco stat? Otvor fórum »
25. 7. 2016 16:43
5
Popraskané päty
ahojte, vedeli by ste mi nniečo dobré odporúčiť? skúsila som kadejaké krémy a pemzy, ale moc to nepomáha. za rady ďakujem Otvor fórum »
25. 7. 2016 16:39
1
Prosím pomôžte mi.
Ahojte neviete niekto načo sú baterky v liquid timer? Ďakujem. Otvor fórum »
25. 7. 2016 14:48
14
Korčulovanie
Ahojte chcel by som sa naučit korčulovat na kolieskovych korčuliach alesom samouk a nemam sa s kym učit, preto potrebujem poradit nejake fajn korčule pre začiatočnikov a nejaky videotutorial :) nakolko mam 125 kg korčule musia uniest cca 130kg+... Otvor fórum »
25. 7. 2016 14:45
12
Darovanie potravín po DMT (datum minimalne trvanlivosti)
Problem je že na svete sa vyhodí obrovské množstvo potravín, do výroby ktorých ide obrovské množstvo energie, pričom stále žijú ľudia, ktorí nemajú čo jesť. Stane sa vam že vyhodite potraviny ktore z nejakeho... Otvor fórum »
25. 7. 2016 14:38
4
Použitie obrázka z fotobanky
Zdravím , chcem sa spýtať ako nováčik niekoho kto ma skúsenosti vo vytváraní webov na fotobanky. Konkrétne chcel by som použiť na svojom webe kde mám aj logo na wordpresse ako pozadie témy obrázok z adobe stock ?(10obrázkov... Otvor fórum »
25. 7. 2016 11:35
8
Výlet do Moskvy
Ahojte, máte niekto skúsenosti s tripom do Moskvy? Ako je to s vízami, cenami ubytovaním dopravou atď.. Proste vaše skúsenosti prípadne názory :) Otvor fórum »
25. 7. 2016 09:40
35
Máš tetovanie? Ak hej, koľko, a kedy si si dal/a robiť prvý krát? Ak nie, čo si myslíš o tetovaní? Ak sa ti nepáči, prečo?
- Mám tetovania, a ešte veľa plánujem
- Mám jedno alebo zopár tetovaní, stačí mi to
- Nemám tetovanie, ale plánujem
Ďalšie možnosti »
25. 7. 2016 03:44- Mám jedno alebo zopár tetovaní, stačí mi to
- Nemám tetovanie, ale plánujem
Ďalšie možnosti »
2
Téma knihy
Keby ste mali možnosť povedať spisovateľvovi, aby vám napísal knihu na vaše želanie, akú by ste mu vymysleli tému? Otvor fórum »
24. 7. 2016 23:44- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.