Diskusie - 657. stránka fóra
4
Fedex-co by mohol stat?
Caute borci! Dnes by mal dorucit kurier balik , od FEDEX , ale predtym nez dorucoval zavolali jeho , ze má to vrátit do Bratislavy. Preveril som to, a islo o tom ze omylom bolo prepustene na colnici :D... Otvor fórum »
12. 7. 2017 19:14
1
Individuálny študijný plán
Mal niekto? Aký dôvod ste uviedli?Prípadne prečo vám ho zamietli?....Máte niekto skúsenosti hlavne z TRUNI vďaka, lebo na stránkach o tom neboli žiadne smernice ani žiadosti ani nič. Otvor fórum »
12. 7. 2017 18:28
9
Autonehoda
Zdravim, dnes rano som zavinil nehodu nedanim prednosti. Ide o to ze... Otvor fórum »
12. 7. 2017 18:01
30
Obedy (pracujuci, brigadnici, etc)
- chodim vylucne na obedove menucka/do food courtu/mimo pracu proste
- nosim si jedlo z domu
- kombinujem vyssie uvedene moznosti
Ďalšie možnosti »
12. 7. 2017 13:08- nosim si jedlo z domu
- kombinujem vyssie uvedene moznosti
Ďalšie možnosti »
19
Antivirus
Zdravim , aky mate antivirus v pc ? A ste s nim spokojny ? Je dobry ? Ja som mal Avast ale dnes som ho musel odinstalovat . Dik za rady Otvor fórum »
12. 7. 2017 12:34
20
Videli ste už padať hviezdu?
- Áno, splnilo sa mi prianie
- Áno, nesplnilo sa mi prianie
- Áno, neželal/a som si nič
Ďalšie možnosti »
12. 7. 2017 12:17- Áno, nesplnilo sa mi prianie
- Áno, neželal/a som si nič
Ďalšie možnosti »
10
Grganie
Všetci chalani tak nahlas a nechutne grgajú ? Minule som stál pri pisoári štím a dojde asi 17 ročný chalan vedla mňa s plechovkou v ruke a taku si grgol že som sa skoro znova pochcal... Otvor fórum »
12. 7. 2017 11:17
3
Študentský účet
V ktorej banke je najvýhodnejšie si založiť študentský účet? :DD Otvor fórum »
12. 7. 2017 11:06
5
Keby ti niekto poslal z bazosu namiesto danej veci par skaliek, co spravis?
Zaujima ma to, lebo to z dakeho pravneho hladiska neviem. Brat mi vravel o typkovi co namiesto notebooku na dobierku po zaplateni dostal krabicu so skalkami. Ako sa vlastne daju riesit taketo ojeby? Otvor fórum »
12. 7. 2017 10:12
23
51
Ako dať "správne" kopačky
Ide o to že mám chlapca už tri mesiace, pred dvoma týždňami som zistila že ho už nelubim a že zamilovanost ma prešla. Prv som si myslela že je to len kríza a že to prejde, no... Otvor fórum »
11. 7. 2017 20:28
6
MUNI
Ahoj je tu niekto kto chodí na MUNI ? Ak áno prosím ozvi sa rada by som sa spýtala pár otázok :)) Otvor fórum »
11. 7. 2017 18:43
9
19
Priatelovi nestoji
Caute, chcela by som sa spytat, ake mate s tymto skusenosti, teda konkretne ked chceme mat z priatelom sex, tak je problem "ho" postavit, tym padom je to zlozitejsie a sme odkazani iba na jazyk... Otvor fórum »
11. 7. 2017 18:03
34
Užívatelia, ktorí zomreli
Poznáte prípady Birdzákov, ktorí zomreli? irl, nielen že sem prestali chodiť. Otvor fórum »
11. 7. 2017 17:28
7
Zistenie majiteľa podla cestovneho listka ZSSK?
Predvolené Je možné zistiť aspon meno majiteľa ak mám len jeho cestovný listok? železničny Zdravím chcel by som sa opýtať či je možne zistiť kto je majiteľom tohto cestovného lístka: https://ctrlv. cz/I3QP A ak áno... Otvor fórum »
11. 7. 2017 16:07
- Reštaurácia so švédskym stolovaním (All You Can Eat)
- Pizzeria
Ďalšie možnosti »