Diskusie - 551. stránka fóra
1
Sú podľa vás tieto Java frameworky najdôležitejšie?
Sú podľa vás tieto Java frameworky najdôležitejšie? Čo si myslíte o týchto frameworkoch. https://itvzdelavanie. wixsite. com/techweb/single-post/2017/10/11/Najdôležitejšie-Java-frameworky-ktoré-sa-oplat%C3%AD-poznať-pred-2018 Ďakujem Otvor fórum »
10. 1. 2018 19:20
4
Lazarus - výpomoc + doučko
Viem, toto nie je bazár ani bazoš, ale tých som už prechodil dosť Potreboval by som pomôcť s jedným projektom doučovanie v BA (lepšie SC) Ide o jazyk Pascal (v programe Lazarus), čítal... Otvor fórum »
10. 1. 2018 19:16
11
Dneska som bol za stetku
tak dneska som prechadzal po tme cez cestu stal som tam dost dlho asi 2 minuty a auta nie a nie zastavit bolo to na vypadovke a bol som vyfesakovany kabat kosela kozene topanky a zrazu kukam a zastalo pri... Otvor fórum »
10. 1. 2018 17:57
6
8-ročné gymnázium
Aký máte nazor na túto inštitúciu? Je fajn, že sa nastupuje z 5. ročníka? Je ok v 12 rokoch rozhodnúť kde žiak bude maturovať? Je ok segregovať šikovných a tých menej šikovných? Na západe napr. Nem. je... Otvor fórum »
10. 1. 2018 17:09UNIPO- zmena študijného programu
Ahojte, menil si z vas niekto program na fakulte humanit. a prir. vied??? Stalo sa, ze to niekomu neschvalili, alebo vacsinou schvalia??? :/ Otvor fórum »
10. 1. 2018 16:07
5
Bolesť kolena a MR bez nálezu
Ahojte, mám problémy s ľavým kolenom a ortopéd ma poslal na MR a všetko vyzerá byt v norme, no ja aj v pokoji cítim bolesť vo vnútornej strane kolena a vonkajšej. Koleno nedokážem úplne zohnúť , ak... Otvor fórum »
10. 1. 2018 15:17
3
Telefon
Ahojte , aky mate názor na telefon znacky Cubot X18 ? Dost nad nim uvazujem , aj hlavne kvoli cene no aj parametrom . Dakujem Otvor fórum »
10. 1. 2018 15:08
11
19
Čítanie myšlienok inymi ludmi :(
Caute, chce sa opytat, ten kto ma skusenosti alebo sa trochu vyzna do telepatie, ako sa tejto schopnosti zbavit, viem ze ludia obcas vedia na co myslim - teda som induktor , prosim o seriozne odpovede... Otvor fórum »
10. 1. 2018 00:30
32
Chalpi kam chodite ked chcete mat pokoj od zenskeho
pohlavia? zeny kam chodite ked chcete mat pokoj od muzskeho pohlavia? Otvor fórum »
9. 1. 2018 22:40
47
Prečo dievčatá
Girls, aký je väčšinou dôvod rozchodu s vašimi polovičkami? Nie vždy je to chyba "mužov". Čakáme zmysluplné odpovede, nehanbite sa povedať aj najhlúpejší rozchod. Triii... šty... ri ideeeš. Otvor fórum »
9. 1. 2018 10:16
4
Vysoké školy,, UKF
Zdravím, chodí niekto na UKF do Nitry ? Chcela by som vedieť aký je odbor Špeciálne chovateľstvo, aké boli prijímačky, či je štúdium náročné poprípade aké iné katedry sa oplatia študovať . Otvor fórum »
9. 1. 2018 08:24
18
Žurnalistika
Heeey.. No takže chcem sa vás opýtať, chcem byt veľmi novinár, redaktor no asi budem potrebovať výšku ako na tomorrowlande piko. Takže sa chcem poradiť kde sa oplatí BA/Nitra, aké veci na príjmačky si pozrieť a... Otvor fórum »
8. 1. 2018 23:29
5
IB
Môžem sa hlásiť na IB na GJH aj keď som momentálne v treťom ročníku? Otvor fórum »
8. 1. 2018 23:17
1
Krajinná a záhradná architektúra
Je tu niekto kto chodí na záhradnú architektúru v Nitre? Chcela by som sa opýtať na talentoky. Aké boli? Čo tam bolo? Je to dobrá škola? Otvor fórum »
8. 1. 2018 22:54