Diskusie - 524. stránka fóra
3
Deutschland über alles
Takze Nemci uz nie su neprekonatlni len vo futbale ale zacinaju dominovat uz aj v hokeji. Na to ze v nemecku ani poriadne nevedia co je to hokej je 2 miesto velmi pekny vysledok. Jednoducho coho sa nemci... Otvor fórum »
25. 2. 2018 09:31
31
Drobnosť, ktorú by si na sebe chcel zmeniť
Máte nejakú drobnosť, ktorú by ste na sebe chceli zmeniť? Vadu alebo zlozvyk, ktorý nie je veľmi významný, ale aj tak vám prekáža? Čo vám bráni v tom, aby ste dosiahli zmenu? Otvor fórum »
24. 2. 2018 20:44
4
Hlada sa kratova hra
Ide o hru z mojho detstva. 90 roky. Bola v slovencine alebo cestine. Pravdepodobne CCG ale nie som uplne isty. Bola to nieco ako postapokalipticka hra, nieco v style warhammer. Viem ze karty maly... Otvor fórum »
24. 2. 2018 20:06Agentúry/výmenný pobyt
Nemáte niekto skúsenosti so strednou školou v zahraničí? Ja chcem ísť do USA, ale neviem s akou agentúrou, celkom mi vyhovuje interstudy, ale má málo recenzií. Neviete poradiť nejakú lacnú a dobrú agentúru ? Otvor fórum »
24. 2. 2018 19:57
4
Výber správnych topánok
Ahoj mam problém najsť dobré pánske tenisky moje kritériá sú aby boli stredné hrubé čiže aby sa dali nosiť aj cez jar jeseň a zimu Otvor fórum »
24. 2. 2018 19:37
26
Tvôj nákupný zoznam
Ake veci su pravidelne na vasich nakupnych zoznamoch, ako casto (do mesiaca, do tyzdna, do dna :') ) robite nakup potravin? :D Otvor fórum »
24. 2. 2018 16:37
4
30ms ping no ked pri hrach 300+ ?
Ahojte. Zvycajne mam ping cca 30ms. Co ja na online hry postacujuce priam super. No ked zapnem nejaku hru tak ping s ich servrami je zrazu od 250-500. Pocituje to pri hrac ako LoL a CSGO... Otvor fórum »
24. 2. 2018 14:40
7
Ruský jazyk
Ahojte, viete po rusky? Popísali by ste ako ste sa ju začali učiť a ako dlho vám trvalo sa ju naučiť tak, aby ste sa dohovorili s rusom aj keď nie plynule, ale rozumeli ste mu. ... Otvor fórum »
24. 2. 2018 13:23
1
SPU FEM
Je tu niekto kto tam študuje? Potrebujem poradit... Dakujem... :) Otvor fórum »
24. 2. 2018 12:55
5
Vysoká škola EUBA
Ahojte prosim vedel by mi ktosi poradiť ohľadom štúdia na EUBA?Vyberám si medzi medzinárodným podnikaním alebo podnikaním v cestovnom ruchu na obchodnej fakulte. Čo je lepšie a čo ma väčšie využitie? A ešte že či sú ľahšie ich prijímačky alebo... Otvor fórum »
24. 2. 2018 10:31
13
Hypo ???
Zdravím, máte niekto skusenosti s hypotekou alebo niečim takým ??? Dajme tomu že by som si chcel požičat 30 000 a do 30rokov splatit... malo by to byt 100€ mesačne... ale čital som niečo že ludia su... Otvor fórum »
24. 2. 2018 01:44
27
Ženy, stalo sa vám niekedy, že ste s vašim partnerom (bývalým/súčasným) museli riešiť jeho dlhodobý nezáujem o sex?
- áno, ale rozhovorom sme to vyriešili
- áno, bol to dôvod na rozchod/jeden z dôvodov
- záujem o sex je/bol aj u mňa na rovnakej úrovni, preto to nebol problém
Ďalšie možnosti »
24. 2. 2018 01:20- áno, bol to dôvod na rozchod/jeden z dôvodov
- záujem o sex je/bol aj u mňa na rovnakej úrovni, preto to nebol problém
Ďalšie možnosti »
1
Folding Origami Structures
Zdravím, Je tu nejaký architekt ktorý by mi vedel poradit fajn zdroje na origami struktury ? Nemyslim tym labute ani waterbomb ale realne komplexne struktury vyuzitelne v architekture ... Otvor fórum »
23. 2. 2018 22:23
11
Horory
Zdravím, smiem sa spýtať aké sú vaše najobľúbenejšie filmy z tohto žánru? Myslím tie, ktoré vás stále neomrzia, prekvapili vás alebo sa na ne môžete pozerať kľudne aj denne. (Poprípade ak máme nejaké spoločné, môžeme... Otvor fórum »
23. 2. 2018 21:52
4
Meditačné songy
Hladám niečo takéto podobné ak poznáte. https://www. youtube. com/watch?v=MXY75azeRk8 Otvor fórum »
23. 2. 2018 20:35
7
Účes
Čo hovoríte na červeno čierno modrú farbu vlasov ? :D Tretina červená zvyšok čierny s modrým melírom ? :) Ide jar, treba trocha farby : D Otvor fórum »
23. 2. 2018 19:57
- Budapesť
Hlasuj »