Diskusie - 519. stránka fóra
3
Vysoká škola zubná technika
Ahojte, ako 20 ročná naivna baba som išla študovať odbor čo nemá žiadne uplatnenie. Školu som zanechala a išla som pracovať. Teraz už lutujem, že po strednej som neišla rovno pracovať, lebo som... Otvor fórum »
6. 3. 2018 10:22
3
27
Ginko,,. ?
Ahojte mám pred maturitou a počula som veľa o Ginku, lieku, ktorý má vraj "dopomôcť" k učeniu resp. k sústredeniu sa.. Aké máte s ním skúsenosti? Viem, že organizmus je rôzny niekomu ublíži, niekomu môže... Otvor fórum »
5. 3. 2018 14:25
13
Naj program na tvorbu hudby
AKý je najlepší (free) program na tvorbu pesničiek?Chcem skúsiť čo to vytvoriť a zaujíma ma hlavne to, kde je prostredie a ovládanie programu pre začiatočníka najlepšie. Viete o niečom? Samozrejme, Audacity poznám, ale chcem niečo "výkonnejšie". ... Otvor fórum »
5. 3. 2018 12:41
2
Prihláška na VŠ
Ahojte, chcem sa opýtať, keď som do prihlášky zabudla napísať že mám prílohu aj vysvedčenie, počíta sa to ako chyba? Otvor fórum »
5. 3. 2018 12:34
19
Ako pozvať na rande druhý krát ?
Spoznal som holku na koleji. Zoznamili sme, kecali sme spolu. Našiel som si ju na IG a napisal jej ze by som ju rad spoznal. Ona ze teraz s niekym randi. Randenie netrvalo dlho. Teraz je volna. AKO... Otvor fórum »
5. 3. 2018 12:31
27
Vražda novinára. Zámienka na pád vlády? Alebo to bolo všetko úplne inak?
To čo predvádzajú politici nemá obdobu a každý Matovičom nezaplatený človek by mal mať aspoň trocha rozumu aby neparazitoval na smrti dvoch ľudí. Otvor fórum »
5. 3. 2018 08:20
1
Med. Bio
Hello chcem sa opýtať na mediciskejbbiológie ako študuje? lebo ja chcem poškole učit na VŠ anatomiu a histológiu. , Za odpoveď vopred ďakujem. Otvor fórum »
4. 3. 2018 23:10
6
Sport
Aký šport by ste mi poradili ? Mám 16 rokov. A chcem trošku mať aj pohyb. Na futbal je už neskoro.. poraďte mi pls Otvor fórum »
4. 3. 2018 23:01
5
Je tu niekto študujúci paleobiológiu na Univerzite Komenského?
Je možné, že by tu bol zaregistrovaný niekto, kto študuje paleobiológiu? Ak áno, tak by som sa o tomto zameraní rád dozvedel viac, lebo sa rozhodujem medzi zaslaním prihlášky na paleo-bio alebo prekladateľstvo/tlmočníctvo španielčina-portugalčina. Otvor fórum »
4. 3. 2018 21:35
8
Obchodná akadémia alebo gymnázium
prepáčte že zas otravujem, ale musím si podať prihlášky :D išli by ste na oa za vidinou zamestnania? Našli ste si prácu len so samotnou oa? Neviem či ísť na gym, oa alebo pg. Viac... Otvor fórum »
4. 3. 2018 20:55
6
Hľadám nocľah v Londýne na 2-3 noci
Čaute ľudia. Bol by niekto ochotný ponúknuť mi strechu nad hlavou ak by som sa v najbližšej dobe rozhodol ísť pozrieť do Londýnu? Asi by to bolo od štvrtku-piatku do soboty-nedele kvôli škole. Kľudne by som prispel na... Otvor fórum »
4. 3. 2018 17:07
24