Diskusie - 4674. stránka fóra
3
Digitálne umenie
Mohli by ste mi prosím venovať chvíľu Vášho času a vyplniť tento dotazník? digumenie. ePrieskum. sk Otvor fórum »
29. 12. 2011 17:07
82
Oral: Zeny a sperma
Preco vacsina zien nechce pri vyvrcholeni muza "spapat" ejakulat (spermie). Otazka hlavne na zeny, co vam vadi? Mne osobne sa to stalo asi dva krat ze ked ma robila partnerka pusou tak to nechcela do ust bud... Otvor fórum »
29. 12. 2011 16:56
12
Chceli by ste mat moznost tu vymazat/upravit svoje prispevky?
29. 12. 2011 16:35Ahojte, tato osoba ma otravuje a vyhraza sa mi, co mam spravit?
@h8u zevraj chce sex a nwm co, a vyhraza sa mi, ze ma upali :( prosim pomozte mi, minule mi cez mobil volavala, ze chce sex a ze to tajomstvo bude:( Otvor fórum »
29. 12. 2011 16:22
65
Svadba
Chcete sa vydávať/ ženiť? Myslíte že to má ešte taký význam ako kedysi? Nie je už lepšie v tejto dobe ostať len v partnerstve bez manželstva? Otvor fórum »
29. 12. 2011 16:00
7
Klub fighterov BIRDZU
vyhladajte to na fb a pridajte sa..len for fun bo som si vsimol ze dost bojovnikov tu je (temy z predchadzajucich tyzdnov BU vs BU ) :D Otvor fórum »
29. 12. 2011 15:58
8
Cosplay
Ahoj máte niekto skúsenosť s tvorbou cosplay kostímov? Chcel by som sa poradiť ohľadom materiálu na pevné "brnenie". Chcel by som si urobiť kostím Karasa ale neviem aký materiál by bol na to najvhodnejší Otvor fórum »
29. 12. 2011 14:45
15
Problem s dievcatom
mam problem a zabija ma z vnutra :D.. poznam jednu holku a tancoval isme spolu a tak a vcera sme boli u kamarata na byte a trosku sme pili sranda bola ae uz som potom triezvel a kecali sme spolu... Otvor fórum »
29. 12. 2011 14:03
11
Hacknut profil na fb
ahojte, mam mensi problem, neda sa mi prihlasit na fb. nie je tu niekto kto by sa tam vedel hacknut? aj zaplatim... Otvor fórum »
29. 12. 2011 13:51
19
Máte doma hriankovač a/alebo toustovač?
- Máme používaný hriankovač
- Máme nepoužívaný hriankovač
- Máme používaný toustovač
Ďalšie možnosti »
29. 12. 2011 13:43- Máme nepoužívaný hriankovač
- Máme používaný toustovač
Ďalšie možnosti »
62
Silvester v ba
Ahojte chcem sa spytat, ze kde zvykne byt ten hlavny program... a odkial najlepsie vidno ohnostroj. a oplati sa ist do mesta vobec ?:) Otvor fórum »
29. 12. 2011 13:21
40
Cvičíte svojho psa?
- Nie, pretože na niečo také nemám čas
- Nie, pretože to je blbosť
- Nie, pretože môjmu psovi to netreba
Ďalšie možnosti »
29. 12. 2011 13:19- Nie, pretože to je blbosť
- Nie, pretože môjmu psovi to netreba
Ďalšie možnosti »
9
dá sa nejakým spôsobom odinštalovať z PC skype a nastaviť niečo čo by zabraňovali jeho ďalšej inštalácii? Alebo existuje niečo také, čo obmedzuje časovo pripojenie internetu? Napríklad, som na ňom... Otvor fórum »
29. 12. 2011 12:43
18
Lucetam - doplnok ku skúškam
Zdravím. Máte niekto skúsenosti s týmto liekom čo sa týka prípravy na skúšky? Veľké množstvo študentov užíva tento liek ako výbornú pomoc pri učení sa na skúšky. Liek dodáva do mozgu viac krvi a tým ho spraví viac... Otvor fórum »
29. 12. 2011 12:01
15
Čo je to A je to!
???##seriál!##pochvala pre psa##krucinál po anglicky##prezívka pre MAD SKILL##blbosť Otvor fórum »
29. 12. 2011 11:46
1
Ake poznate najnovšie dobré filmy a rozprávky
viete o nejakých najnovších filmoch a rozprávkach?dajte tip Ja mám niekolko: rozprávky RIO, WALL-E, Smoulove-rodinný film filmy RED s Bruceom Willisom tu si ich môžete stiahnúť: ... Otvor fórum »
29. 12. 2011 11:26- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.