Diskusie - 4656. stránka fóra
7
Editorstvo v Nitre
Ahojte, vedel by mi niekto povedať čo všetko to obnáša? prijmacky, uplatnenie do buducnosti, predmety, studium a všetko ostatne, budem velmi vdacna :) Otvor fórum »
3. 1. 2012 15:31
28
Najzaujímavejší prírodopisný film.
Rada si prezriem pár vašich tipov, kým pri sťahovaní naslepo prejdem desiatky nepodarených, pokým nájdem jeden ozaj hodnotný. Vďaka :) Otvor fórum »
3. 1. 2012 15:01
211
Ako vnímate 25 ročného panica?
Nechcem aby vám to vyznelo akože si týmto hľadám priateľku, ide skôr len o to, že ma zaujíma názor dievčat aby som vedel čo očakávať ak dôjde k tomu že sa týmto budem musieť nejakej "pochváliť". Ako... Otvor fórum »
3. 1. 2012 14:17
9
Páči sa vám táto pesnička?
Ak áno/nie prečo? Prosím ak ju nechcete počúvať celú aspoň ju po častiach preskáčte... keď už nepôjde link dajte na youtube vyhľadať When i sleep i dissapear to prvé zhora http://www.... Otvor fórum »
3. 1. 2012 14:14
31
Možno zbytočná otázka, ale pre mna dost podstatná. Ako presvedčit mamu ?
Aby ma od 16 rokov pustila na intrák do viedne ? Ked sa chcem s nou o tom bavit, vždy odbočí od témy a vyhýba sa tomu. Otvor fórum »
3. 1. 2012 14:04
4
Zlavove portaly na jednom mieste
existuje nieco podobne ako zlavy. sme. ? dakujem Otvor fórum »
3. 1. 2012 14:03
25
Budete voliť noru mojsejovú?
3. 1. 2012 13:58
9
Skúsili ste,,.
Už ste niekedy skúsili alebo počuli o tomto slúchadle? Ja len, že ťaháky sa mi už nechcú písať:) http://www. i-recenzia. sk/ Otvor fórum »
3. 1. 2012 13:27
25
Trošku som si dobabrala noťás.
Problém je asi taký, mám 4, či 5-ročný noťás -vyslovuj - šrot. Proste nič na ňom nechcelo ísť, bol spomalený jak fras a najnovšie mi vyhadzovalo tabuľku, že mám plný disk , čo odveci, lebo všetko som... Otvor fórum »
3. 1. 2012 13:12
14
Hudobná strana pre každého, Paliho Kapurkova, (atď. )
Nemyslíte si, že tieto strany boli (za pomoci silnejšej strany) umelo založené, aby prvo-voliči (príp. mladí) miesto strán ako SMER a SDKÚ radšej volili ich - a tým znižovali volebné percentá? Pretože takáto strana sa nemá šancu dostať... Otvor fórum »
3. 1. 2012 12:53
24
Problém s fotkami.
No mám taký problém, išla som si dať vydať fotky... dala som ich na USB išla do obchodu tam som to v počítači otvorila aby vedeli ktoré a tie fotky tam proste neboli. Ono je to... Otvor fórum »
3. 1. 2012 12:32
6
Nechce sa dať niekto na FB do vztahu?
Chcem aby jeden človek žiarlil :) :D :D :D Otvor fórum »
3. 1. 2012 11:45
60
Povolanie vasich snov je?
3. 1. 2012 11:44
7
Nadmerné potenie a veľkosť pŕs
Ahojte, váš problém je ten, že sa vám nadmerne potí veľkosť pŕs. Vyriešiť ho môžete, ak viete po francúzsky a budete ochotní pomôcť užívateľovi @drejka . Presnejsie info vam poskytne ona. Prosím, v... Otvor fórum »
3. 1. 2012 11:14
23
Anglictinari poradte
Ahojte, uz dlhsie si lamem hlavu s jednym anglickym vyrazom - chcela by som prelozit do anglictiny slovne spojenie "Uz bolo nacase". Myslim si ze "je nacase" sa povie "it´s about time ",... Otvor fórum »
3. 1. 2012 11:12
3
Čo hovoríte na skladbu budík ? http://www.youtube.net/watch?v=4UA_7HJJ-Ck
V pohode##celkom ujde##Nič moc##Super Otvor fórum »
3. 1. 2012 10:45
90
Mám na neho zabudnúť?
už 2 roky milujem jedného chalana. on o tom vie, kedysi sme spolu aj chodili , len sme sa spolu rozišli, kvôli tomu, že je zaneprázdený a má toho vela. opýtala som sa ho, že či by nechcel so mnou... Otvor fórum »
3. 1. 2012 10:37- 1 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 2 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 3 Na Birdzi ste najčastejšie
- 4 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 5 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 6 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 1 Bez koho by bol Birdz krajsie miesto ?
- 2 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 3 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
- 4 Je Onlyfans pre hetéru emocionálna drina?
- 5 citite ucinky konsolidacie?
- 6 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 7 Na Birdzi ste najčastejšie
- 8 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 9 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 10 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- Steven Seagal
Hlasuj »